FILOZOFIE

Implicati de 60 de ani intr-o misiune de a face lumea un loc mai sanatos si mai fericit.
Impreuna, putem incheia tendinta folosind o alimentatie buna ca arma de alegere.

demo-attachment-45-Group-622

FILOZOFIA NOASTRA

La NeoLife, filozofia noastră de produs este destul de simplă: urmărirea absolută, de neclintit a calității, fără compromisuri.

Credem că deciziile corecte cu privire la corpul nostru și la casele noastre – a decide ce să le punem și ce să le păstrăm – sunt printre cele mai importante decizii ale vieții noastre.

Când vine vorba de sănătatea noastră și sănătatea copiilor și familiilor noastre, pur și simplu nu există loc pentru compromisuri.

BAZATE PE NATURĂ

Produsele NeoLife oferă cele mai bune ingrediente naturale care vă ajută să obțineți sănătate și bunăstare optime.

SPRIJINITE DE ȘTIINȚĂ

Acești nutrienți sunt furnizați în forme extrem de bioeficiente, în formule exclusive, dovedite clinic, care maximizează absorbția, utilizarea și beneficiile nutrienților prin utilizarea celor mai avansate metode științifice și procese proprii.

CALITATE GARANTATĂ

Ne mândrim cu standardele de calitate și siguranță neclintite care ne-au asigurat eficacitatea produselor noastre de peste 60 de ani

FACEM CE ESTE DREPT

Filozofia noastră dictează că fiecare decizie pe care o luăm este în interesul vostru, familia, casa și mediul înconjurător. Istoria noastră lungă de practici de afaceri durabile, ambalaje reciclabile și luarea de decizii ecologice nu a renunțat niciodată.

UN PATRIMONIU NUTRITIONAL

Fondat de un „părinte al toxicologiei moderne”

Membru fondator emerit al Comitetului consultativ științific al NeoLife, Dr. Arthur Furst este considerat internațional ca un pionier în cercetarea toxicologiei și a cancerului. Dr. Furst a fondat Laboratorul de chimioterapie al cancerului din Stanford și a fost în fruntea științei pentru prevenirea bolilor timp de 60 de ani. Multe dintre descoperirile sale au dus la crearea unor produse NeoLife inovatoare, iar talentul său enorm, energia, dăruirea și viziunea sunt motive principale pentru care, an de an, NeoLife a livrat astfel de produse de vârf pentru a satisface nevoile umane autentice.

Fondat în 1976 de Dr. Furst, Comitetul științific consultativ se află în centrul unei rețele mondiale de oameni de știință și centre de cercetare de frunte, toate dedicate furnizării unei sănătăți optime bazate pe modelul naturii. Membrii Consiliului nostru consultativ științific desfășoară activ cercetări de vârf și sunt publicate periodic în reviste științifice de prestigiu.

Sigiliul SAB vă garantează cele mai fine, sigure și eficiente produse din lume.
De adaugat aici si sigla SAB ( ca pe pagina oficiala a NeoLife ).

Consiliul consultativ științific NeoLife

Miller_John

John R. Miller

SAB Director, Product Technologist, Researcher
Hooper_F

Fred G. Hooper

Ph.D., Biochemist, Nutritionist
Samoegi_L

Laszlo P. Somogyi

Ph.D., Food Scientist, Nutritionist
Carughi_Arianna

Arianna Carughi

Ph.D., C.N.S., Nutritional Scientist
Shepherd_D

David Shepherd

Ph.D., Microbial Biochemist
Clayton

Diane E. Clayton

Ph.D., Biochemist, Nutritionist, Health Practitioner
MarkLowman

Mark Lowman

Biologist, Formulator, Quality Expert
LizApplegate

Liz Applegate

Ph.D., Nutrition, Sports Nutritionist
tile1_neolife tiles_text1_neolife
tile2_nutriance tiles_text2_nutriance
tile3_golden tiles_text3_golden