Aminoacizii - “Mărgelele” de amino-acizi fac ”colierele” de proteine şi nu numai!

Aminoacizii - “Mărgelele” de amino-acizi fac ”colierele” de proteine şi nu numai!
V

“Mărgelele” de amino-acizi fac ”colierele” de proteine şi nu numai!

Amino-acizii crează proteine care la rândul lor construiesc şi menţin ţesuturile, cum sunt pielea, muşchii, nervii şi organele ca inima şi creierul. Sunt desemenea precursori ai substanţelor “mesagere” (hormoni, neurotransmiţători) necesari funcţionării normale a creierului şi a corpului. Mai mult, corpul poate folosi amino-acizi pentru a produce energie. Gândiţi-vă la amino-acizi ca la ”mărgele” care pot fi rearajate de organism pentru a crea diferite tipuri de “ccoliere” de proteine – insulină, hemoglobină, actin, anticorpi, peptide, enzimi, etc.

Anumiti amino-acizi joacă roluri cheie în organism. Arginina şi ornitina sunt precursori ai hormonului de creştere, care ajută la arderea grăsimilor şi la dezvoltarea musculaturii. Deasemenea, tirosina este necesară la producerea epinefrinei şi a neropinefrinei, hormoni care pregătesc corpul pentru provocări fizice şi mentale. Tirosina este şi un precursor al dopaminei, un neurotransmiţător important. Similar, tripofanul este necesar la producerea serotoninei, o substanţă necesară funcţionării creierului şi a nervilor.

Amino-acizii liberi sunt absorbiţi cu succes!

22 de amino-acizi sunt implicaţi în procesul de nutriţie. Din aceştia, nouă sunt necesari să fie produşi prin dietă, deoarece nu pot fi produşi în cantităţi suficiente de corpul uman. Copii au nevoie de o zecime cum este arginina. Dieta trebuie să asigure cantităţi de amino-acizi ample pentru o sănătate optimă.

Atunci când consumăm carne, lapte, ouă sau alte proteine din mâncare, acestea sunt digerate şi transformate în amino-acizi. Aceşti amino-acizi sunt apoi absorbiţi prin sistemul intestinal şi transportaţi direct în sânge şi apoi la destinaţie unde urmează să fie utilizaţi.

Corpul absoarbe destul de repede amino-acizii liberi. Amino-acizii prezenţi în cantităţi mari sunt absorbiţi în cea mai mare proporţie. Dacă un aliment conţine o cantitate mare de arginină de exemplu, nivelul de arginină din sânge va creşte după consumarea acelui aliment.

Amino-acizii ajută ”maşina metabolică” să meargă lin!
Utilizarea amino-acizilor este prioritară în organism. Acest lucru înseamnă că cele mai importante nevoi sunt realizate. Dacă prea puţini amino-acizi sunt disponibili în corp pentru a sintetiza o anumită proteină atunci acea proteină ar putea să nu mai fie sintetizată. De-a lungul timpului, simptome ale acestei deficienţe pot apare dacă dieta asigură o cantitate insuficientă dintr-un amino-acid esenţial sau dacă un proces metabolic sau schimbare cauzează un amino-acid să-şi consume toate proviziile. Efectele deficienţei de amino-acizi nu sunt în totalitate înţelese, dar este probabil ca deficienţa pe termen lung slăbeşte eficienţa metabolică şi limitează abilitatea corpului de a funcţiona la parametrii optimi.

Metabolismul include toate procesele celulare care asigură producerea de substanţe biologice importante, creşterea şi menţinerea ţesuturilor şi a organelor, reproducerea, crearea de energie pentru supravieţuire şi eliminarea toxinelor. În timp ce o deficienţă de amino-acizi poate slăbi eficienţa metabolică, o abundenţă poate asigura faptul că ”maşina matabolică” a corpului merge lin.

Cercetările sunt promiţătoare!
În timp ce cercetătorii continuă să dezvăluie rolurile şi relaţiile amino-acizilor în corpul uman, importanţa acestora devine din ce în ce mai mare. Mulţi cercetători sunt de părere că folosirea doar de amino-acizi sau în combinaţie cu alţi nutrienţi poate duce la o funcţionare mai bună a celulelor, o imunitate mai puternică, o producere mai balansată de hormoni, o dezvoltare mai armonioasă şi chiar la metode mai bune de a lupta cu boli moştenite ca fenilketonuria, un defect al metabolismului amino-acid care poate duce la retard mental sever.

Avantajele NeoLife- NeoLife în suplimentarea amino-acizilor!

Experţi bine informaţi şi experimentaţi. Experţii NeoLife au o experienţă vastă cu amino-acizii, blocurile care alcătuiesc proteinele. Ca liberi în suplimentele cu proteine, folosim de mult timp amino-acizi naturali liberi pentru a maximiza calitatea suplimentelor proteice. Vasta noastră experienţă în ceea ce priveşte funcţiile şi interacţiunile amino-acizilor, împreună cu experienţa cu materialele brute din care se obţin amino-acizi, ne permit să livrăm produse sigure care stabilesc un standard de aur în domeniul suplimentelor cu amino-acizi.

Amino-acizi liberi, naturali şi specific pentru suportul metabolic. Suplimentele de amino-acizi produse de Neo-life conţin 100% amino-acizi liberi naturali. Anumiţi amino-acizi joacă un rol metabolic cheie în organism. Doar simpla consumare de alimente bogate în proteine nu va mări nivelul de amino-acizi din sânge. Dar creşterea nivelului anumitor amino-acizi poate ajuta abilitatea naturală a corpului de a produce substanţe biologice importante. Suplimentele NeoLife conţin combinaţii unice de amino-acizi pentru a susţine abilitatea corpului de a întreţine funcţii metabolice importante.

Nutrienţi ajutători. Corpul poate beneficia de avantaje sporite dacă sunt prezenţi nutrienţii ajutători. NeoLife include în fiecare formulă a sa aceşti nutrinţi. De exemplu, dacă efectul dorit este dezvoltare lentă a musculaturii şi arderea grăsimilor, produsele NeoLife sunt formulate cu factori lipotrofici pentru a mobiliza grăsimea şi pentru a o păstra în timp ce este transportată prin organism. Dacă scopul este un nivel ridicat de energie, produsele noastre sunt formulate cu ierburi tradiţionale folosite pentru a întreţine vitalitatea şi rezistenţa, plus minerale pentru producerea de energie şi funcţionarea nervilor şi a musculaturii.

Asigurarea de resurse zilnice adecvate de proteine de înaltă calitate este esenţială pentru o sănătate optimă. Prin folosirea amino-acizilor liberi specifici pentru a întreţine condiţiile metabolice sau activităţile zilnice se poate face o diferenţă foarte mare care nu poate fi atinsă altfEL.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!