UN PATRIMONIU NUTRITIONAL


SAB - Fondat de un „părinte al toxicologiei moderne”

Membru fondator emerit al Comitetului consultativ științific al NeoLife, Dr. Arthur Furst este considerat internațional ca un pionier în cercetarea toxicologiei și a cancerului. Dr. Furst a fondat Laboratorul de chimioterapie al cancerului din Stanford și a fost în fruntea științei pentru prevenirea bolilor timp de 60 de ani. Multe dintre descoperirile sale au dus la crearea unor produse NeoLife inovatoare, iar talentul său enorm, energia, dăruirea și viziunea sunt motive principale pentru care, an de an, NeoLife a livrat astfel de produse de vârf pentru a satisface nevoile umane autentice.

Fondat în 1976 de Dr. Furst, Comitetul științific consultativ se află în centrul unei rețele mondiale de oameni de știință și centre de cercetare de frunte, toate dedicate furnizării unei sănătăți optime bazate pe modelul naturii. Membrii Consiliului nostru consultativ științific desfășoară activ cercetări de vârf și sunt publicate periodic în reviste științifice de prestigiu.

Sigiliul SAB vă garantează cele mai fine, sigure și eficiente produse din lume.
  
                                                       BAZATE PE NATURA - SPRIJINITE DE STIINTA!

         ACTIUNEA SINERGICA A TREI PUTERNICE SUPLIMENTE  - Acoperirea carentelor alimentare
                                      Formula magica sa reintineresti si sa te simti bine 3+2+1 !

  Pachetul antioxidant Phytodifense oferă cea mai largă gamă de fitonutrienți cu protecția optimă a antioxidanților anti-îmbătrânire din șase porții de fructe și legume într-un singur pachet convenabil.
Fiecare pachet Phytodifense conține
Carotenoid Complex, exclusiv NeoLife, care oferă protecția antioxidantului anti-îmbătrânire asupra porțiunii lipide ale celulei, Flavonoid Complex  ofera protecția zonei apoase din interiorul și din jurul celulelor și Cruciferous Plus, oferă nutrienți care lucrează cu hormonii și enzimele ce apar natural în organism pentru a promova o stare bună de sănătate.
Beneficiile programului antioxidant Phytodefense
Contine un spectru larg de produse alimentare carotenoide, flavonoide și crucifere.Furnizează densitatea și diversitatea nutritivă din fructe și legume alese cu grijă, combinate pentru a asigura fitonutrienții a șase porții optime, bogate în antioxidanți carotenoizi, flavonoizi și compuși cruciferi.
Programul Phytodefense  3+ 2+1. Fiecare pachet conține:
  • 3 carotenoide sub formă de capsule pentru suport antioxidant pentru partea lipidă a celulelor;

  • 2 flavonoide sub formă de tablete pentru a asigura suport antioxidant pentru zona apoasă din interiorul și exteriorul celulelor;

  • 1 Cruciferous Plus sub formă de tabletă, care asigură nutrienți ce lucrează cu hormonii și enzimele care apara pe cale naturală în organism pentru a promova o creștere sănătoasă a țesuturilor
  •  
  • Dovedit științific că oferă protecție fitonutrientă. Conține toate componentele pe care cercetătorii au descoperit că joacă un rol important în creșterea sănătății, cum ar fi: alfa-, beta-, gamma-, zeta-, și cis-beta-caroteni, luteine, alfa- și beta-cryptoxanthin, zeaxanthin, catechine, anthochyanins, pro-anthocyanidins, flavoni, flavanoli, flavanoni, acid elagic, izotiocianat, sulforaphanes, indolecarbinols, D-limonene, chalcones și isoflavones, incluzând și genesteina.
  • 100 % natural
  • - Toți antioxidanții fitonutrienți sunt derivați din concentrat de alimente integrale .
  • - Fără coloranți artificiali, arome, conservanți sau îndulcitori
  • Varietatea este un factor important pentru o dietă sănătoasă. A mânca mereu aceleaşi alimente este periculos pentru sănătate deoarece duce la excesul unor elemente nutriţionale şi carenţe din altele, ducând la dezechilibre care se agravează odată cu trecerea timpului.
  • Fă-ti plinul de fitonutrienţi, bucură-te de beneficiile acţiunii lor sinergice şi protejează celulele tale de atacul toxinelor, radicalilor liberi şi sunbstanţe mutagene periculoase pentru sănătate, cu formula "3+2+1" de la NeoLife.

  •  
 

PROGRAMUL PHYTODEFENSE – INCARCAT CU BENEFICII PENTRU CRESTEREA SI MENTINEREA IMUNITATII

CAROTENOID COMPLEX - Echivalent al carotenoizilor continuti in 115 kg de fructe si legume proaspete pentru fiecare flacon poate aduce urmatoarele beneficii
 – CATARACTA – DEGENERARE MACULARA - CANCER & RADICALI LIBERI -  PROSTATA - RACELI & GRIPE - LEUCEMIE - INFECTII(virale si bacteriene) - SANATATEA TUBULUI DIGESTIV - SANATATE PANCREATICA - SANATATE STOMACALA.
S-a demonstrat clinic prin studiile USDA o Crestere a celulelor sistemului imunitar cu 37%,o intensificare a celulelor anticanceroase cu 20% si o scaderea a afectiunilor celulelor,datorate oxidarii ,cu 44% in doar 20 de zile.
Formula originala a fost imbunatatita dupa studiile USDA. Acum are un potential antioxidant de 8 ori mai mare.

FLAVONOID COMPLE
X - contine flavonoizi extrasi din ceai verde,varza,afine rosii,fructe de soc,struguri rosii si negri,sfecla rosie,portocale si grapefruit,este un produs foarte concentrat in  Proantocianine , Antocianine, Catechine ,Ceai verde-fara cofeina ,Acid Elagic, Flavone, Flavonole ,Flavonone , Vitamina C.
SANATATEA CARDIOVASCULARA SI A CATARACTEI
Ingredienti ca cei din Flavonoid Complex au inhibat cresterea celulelor canceroase cu peste 90% in ultimele cercetari pe culturi de celule umane.O Puternica Activitate Anti-canceroasa la toate nivelele carcinogenezei.
 – CATARACTA ,SUSTINE INTEGRITATEA VASELOR DE SANGE ,SLABESC REACTIILE ALERGICE , SCADE SEVERITATEA SI FRECVENTA RACELILOR ,DISPARITIA RIDURILOR , INTENSIFICA CIRCULATIA SANGELUI ,SCADE POSIBILITATEA DE FORMARE A VANATAILOR ,
LUPTA IMPOTRIVA BOLILOR VASCULARE .

CRUCIFERUS PLUS - Proprietatile fitonutritentilor din familia cruciferelor - broccoli ,ridichi ,varza ,creson si mustar intr-o forma concentrata si practica.
– IZOFLAVONE ,CARBINOLI INDOLI , IZOTHIOCIANATE ,TERPENE ,CHALCONE ,

TESUTURI ALE SANULUI SI PROSTATEI SANATOASE
– Reduce simptomele menopauzei.
– Colesterol Redus.
– Neutralizeaza si Elimina toxinele de mediu & carcinogenii inainte ca ei sa atace celulele.
– Previne conversia estrogenului “bun” in estrogen “rau”.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!