‘’Tatal meu sufera de Alzheimer’’

‘’Tatal meu sufera de Alzheimer’’

‘’Tatal meu sufera de Alzheimer’’
‘’Raspuns pentru Cristina Papadopol,Bucuresti’’

Boala Alzeimer este o boala degenerativa, progresiva, care distruge treptat celulele neuronale si scade cantitativ mediatorii care asigura transmiterea impulsurilor nervoase, in mod special acetilcolina. Persoanele afectate au la inceput tulburari de memorie, iar cu timpul se instaleaza pierderea judecatii, tulburari de comportament, nu recunosc membrii familiei, apare incontinenta etc. pana devin total dependente.

In general, la acesti bolnavi se dezvolta multiple deficiente cognitive cum ar fi:

  • tulburari de vorbire;
  • afectarea capacitatii de judecata;
  • dificultati de orientare –se ratacesc ;
  • dificultati in preocuparile obisnuite;
  • ratacirea obiectelor in locuri nepotrivite;
  • pierderea abilitatilor;
  • nu-si mai pot face cumparaturile;
  • schimbari ale starii emotionale si ale comportamentului (trecere brusca de la calm la furie);
  • pierdera initiativei;
  • tulburari de personalitate (timidul devine agresiv de la o clipa la alta).

Pierderea in greutate inexplicabila a oamenilor in vartsa poate fi unul din semnele de boala Alzheimer. La aceasta boala, declinul functiei cognitive este legat de afectarea regiunii creierului numita hipocamp, care este implicata in reglarea memoriei. Si stresul prelungit poate avea o influenta asupra bolii. El poate produce o tumefiere, apoi o atrofiere a hipocampului.

Simptomele apar intre 40 si 90 ani. Pentru a reduce procesul inflamator care duce la la pierderea neuronala trebuie inhibata selectiv productia de proteine (citokine) de catre celulele substantei albe din creier. Tratamentul trebuie axat pe redresarea manifestarilor de invaliditate cognitiva si alterare comportamentala, fiind necesar un agent neuroprotector pentru prevenirea degenerarii neuronale. Cercetatori din S.U.A (spitalul St.Luke din Chicago) au ajuns la concluzia ca se poate reduce riscul bolii prin modul de alimentatie. O dieta bazata pe legume contine grasimi nesaturate, nehidrogenate. De fapt aceasta dieta reduce nivelul colesterolului. Anumite celule din creier sunt distruse de atacul radicalilor liberi care pot fi indepartati cu antioxidanti din alimente bogate in Vit.A, C, E. Astfel, legume si fructe bogate in antioxidanti sunt:broccoli, rosii, afine, capsuni si altele. Este necesara o alimentatie bogata in vitaminele din complexul B, in special colina, inozitol (deci si lecitina) si B12, ce regenereaza celulele cerebrale, imbunatateste activitatea neurotransmitatorilor, consolidand astfel memoria. uleiul de masline si pestele ajuta deasemenea la sanatatea creierului. Rozmarinul intareste memoria, ajuta nervii si vederea. Produsul TRE-EN-EN contine un amestec unic de lipide si steroli, o formula surprinzatoare, primul produs din lume care a demonstrat cresterea eficientei celulelor. TRE-EN-EN se afla inca in avangarda NUTRITIEI CELULARE, si constituie fundamentul pe care sunt bazate FORMULA IV si FORMULA IV PLUS, care sunt cele mai bune produse de piata mondiala deoarece optimizeaza nutritia la nivel celular. Intaresc lantul vietii sprijina cele sase stadii ale nutritiei ;Alimentatia, Digestia, Absorbtia, Circulatia, Asimilarea, Eliminarea. Toate cele sase grupe de nutrienti trebuie sa fie prezente in alimentative in cantitati suficiente si intr-un mod echilibrat pentr a face sa functioneze cat mai bine celulele voastre. Revolutionarul CAROTENOID COMPLEX este primul Integrator Alimentar din lume complet derivat din alimente testat de cercetatori de la USDA care ajuta la:

  • Reintarirea puterii voastre imunitare!
  • Creste imunitatea cu 37% in 21 de zile! Protejeaza inima voastra!
  • Apara celulele voastre!
  • Creste numarul celulelor natural killer!

Oamenii de stiinta ai companiei noastre au creat cel mai puternic INTEGRATOR ALIMENTAR ANTIOXIDANT, obtinut in intregime din alimente integrale! Ofera o putere celulara superioara. Omega 3 Salmon Oil Plus este un integrator complet de acizi grasi omega-3! Primul si unicul integrator din genul sau care aduce aportul cantitativ STANDARDIZAT din toti cei opt membri din familia acizilor grasi omega-3 care apar in nutritia umana.Extrem de pur.’’Creier tanar’’ -‘’Inima sanatoasa’’-‘’Articulatii mobile’’. Studii recente arata ca suplimentarea nutritiva cu Omega 3 Salmon Oil Plus garanteaza o imbunatatire a raportului antiinflamator omega3: omega6 mai mare de 25% in numai 4 saptamani si mai mare de 30 % in 8 saptamani!

Tot studiile au demonstrat ca un consum optim de acizi grasi Omega -3, imbunatatesc inteligenta, reduc agresivitatea si imbunatatesc starea de spirit. Wheat Germ Oil cu Vitamina E contine intreaga familie a vitaminei E, ca si aliment natural. Cercetarile au demonstrat ca organismul nostru poate conserva vitamina E naturala pentru o perioada de timp dubla in comparatie cu cea sintetica. Vitamina E este considerata un antioxidant important, care protejeaza membranele celulare si grasimile din sange de efectele oxidarii. Printre altele un studiu al Universitatii din Cambridge a demonstrat cum asimilarea de vitamina E naturala poate reduce riscurile unui atac cardiac cu 75%.

Uleiul din germeni de grau este cea mai buna sursa de vitamina E NATURALA si contine tocoferoli si tocotrienoli,care garanteaza beneficii ulterioare pentru sanatatea voastra.Vitamina C prezenta in produsele noastre este necesara pentru producerea colagenului,asa numitul ‘’ciment celular’’ care da structura pielii,oaselor,vaselor sanguine si sistemului cardiovascular. Studii recente arata ca vitamina C NATURALA ajuta si la combaterea tumorilor. Asadar tatal dv. trebuie sa ia zilnic suplimente din nutrimente’’inteligente’’ biocombatibile cu organismul uman pentru a asigura o nutritie optima care ar trebui aplicata de la varste tinere.

Acest mod de viata ar putea fi GARANTIA UNEI VIETI LUNGI SI SANATOASE.

Multa sanatate!
Pentru mai multe detalii - floryarts@yahoo.com sau 0722260445 Lidia Holban, C.Nutritionist ,Buzau

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!