Rinita alergica

Rinita alergica
Rinita alergica – este inflamatia acuta a mucoasei nazale ,produsa de virusuri asociate cu germeni banali si provoaca umezeala si frig.Desi reactia la polen este cauza identificata a febrei de fan,sunt exista si alti factori care pot detrmina ca o persoana sa prezinte rinoree mai mult decat altele. Incidenta rinitei alergice a crescut foarte mult in mediul urban in comparatie cu zona rurala,ceea ce duce la descoperirea ca substantele poluante cum este gazul de esapament determina sistemul imunitar sa reactioneze.

 

Aerul din zonele poluante ,pe timpul verii contine mai multi radicali liberi datorita actiunii luminii solare asupra moleculelor de oxigen,astfel ca oamenii care traiesc la oras inspira mai multi poluanti. Un supliment antioxidant de buna calitate, care contine vitaminele C,E si A ,beta-caroten, ,zinc si seleniu,la care se adauga aminoacizii glutation sau cisteina ajuta la cresterea rezistentei dv. Substantele alergogene cele mai frecvente sunt polenul ,laptele si graul.
SFATURI PENTRU DIETA Reduceti sau evitati la minim consumul de produse lactate ,grau si alcool.Consumati cantitati crescute de fructe si legume bogate in antioxidanti ,plus seminte bogate in zinc si seleniu .Evitati pe cat posibil expunerea la gazele de esapament si la plumb.
SUPLIMENTE NURTIVE RECOMANDATE -complex de vitamine si minerale – Formula IV / Provitality + -complex antioxidant – 3 + 2 + 1 / Betaguard -calciu cu magneziu si vitamin D – Kal Mag Plus D – vitamina C naturala – SRVC cu eliberare controlata / ALL C.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!