Raceala si gripa

Raceala si gripa
Expunerea la virusuri este inevitabila, doar daca traiti ca un pustnic. Totusi contractarea unui virus depinde de integritatea sistemului dumneavoastra imunitar. Studiile efectuate au aratat ca aportul unui supliment zilnic de 1 gram de vitamin C sau mai mult ,naturala cu bioflavonoide extrase numai din Alimente integrale, reduce incidenta, gravitatea si durata unei raceli. Totusi, o nutritie optima, impreuna cu nutrimente de inalta calitate care fortifica sisemul imunitar, in timpul epidemiilor de gripa pot da rezultate foarte bune.

 

SFATURI PENTRU DIETA
Evitati toate produsele lactate ,ouale ,carnea in exces si soia ,deoarece aceste alimente sunt formatoare de mucus. Este un moment foarte bun pentru a da organismului energie prin alimente cum sunt fructele si sucurile naturale obtinute din ele.
SUPLIMENTE NUTRITIVE RECOMANDATE  Exclusiv de la NeoLife– multivitamine si multiminerale – Formula IV / Betaguard / Vita Squares , complex antioxidant  Programul Phytodefense 3 + 2 + 1 , Wheat Germ Oil — Vitamina E naturala  din germeni de grau  unica in formula completa de 8,Vitamina C naturala cu bioflavonoide 1000 mg – SRVC si ALL C , Aloe Vera Plus  NeoLife– atentie este suc ( nu gel ) ,nu contine  alantoina .foarte important pentru organism,extract din boabe de soc ( 1 lingurita de patru ori pe zi doar cand sunteti infectat ). –usturoi, arbacic, praz, rozmarin, ceapa – Garlic Allium Comlex NeoLife– aduce Alicina activa din usturoi direct in intestinal vostru ,eliminand orice miros neplacut si crescand la maxim absorbtia!

Nevoile dv. nutritionale pot fi stabilite tinand cont de stilul dv. de viata, precum si de semnele si simptomele asociate cu diferitele deficiente.
Lidia Holban
C.Nutritionist
0722 260 445

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!