Oboseala cronica - Sindromul oboselii cronice ( SOC )

Oboseala cronica  - Sindromul oboselii cronice ( SOC )
Sindromul de oboseala cronica are mai multe cauze,cea mai frecventa fiind o nutritie suboptima.

ENERGIA INCEPE CU NUTRITIA LA NIVEL CELULAR

O nutritie optima incepe de la nivel celular.Tre-en-en de la GNLD - NeoLife este primul supliment pe baza de lipide si steroli creat in 1958,care a demonstrat ca sporeste energia si vitalitatea ,optimizand functia membranei celulare .Furnizeaza energie intregului corp ajutandu-va celulele sa functioneze in cel mai eficent mod.

HRANESTE CELULELE. Celulele noastre sunt inconjurate de membrane speciale care permit nutrientilor sa intre si deseurilor sa iasa .Daca acestor membrane le lipsesc nutrientii de importanta vitala (lipide si steroli) ,acestea nu mai sunt flexibile si nu mai pot sa desfasoare functiile lor critice .

Lipidele si sterolii din cereale integrale permit membranelor celulare sa devina flexibile ,facand astfel mai usor pentru nutrienti sa intre reziduurile si sa iasa. Membranele celulare au nevoie de lipide si steroli pentru a ramane sanatoase . Din pacate ,prelucrarea granelor elimina lipidele, sterolii si alti nutrienti vitali din alimente ,elemente care constituie baza alimentatiei noastre .Concentratele din grane integrale Tre – en – en ajuta la asigurarea unei bune nutritii la nivel celular ,formand un amestec unic si exclusiv de extracte din alimente integrale din germeni de grau ,coaja de orez si seminte de soia. Dezvoltat si introdus pe piata de NeoLife in 1958 ,Tre – en – en a fost primul integrator din lume pe baza de fitonutrienti ;furnizeaza fito – LIPIDE esentiale unei sanatati optime si functionarii celulei, cuprinzand acizii grasi omega – 6 si omega – 3 si fito – STEROLII care includ beta – sitosterolul ,gama – orizanolul ,stigmasterolul si campesterolul ,in afara de octacosanol .
DE CE “ GRANULE CONCENTRATE? – Pentru ca prelucrarea granelor elimina straturile externe bogate in diversitate si densitate nutritionala ,alimentele care constitue baza alimentatiei noastre (faina alba ,orezul alb ) sunt deseori carente de cantitati semnificative de nutrienti importanti pentru functiile celulare ,in special lipide si steroli . –Semintele de soia furnizeaza lipide si steroli care sunt importante pentru sanatatea celulei .
DE CE GRANULE CONCENTRATE DE TRE – EN – EN ? – Diversele extracte fito- nutriente ,ale lor furnizeaza nutrimente esentiale de care au nevoie celulele pentru a se bucura de o sanatate mai buna . – Sprijina oeficienta utilizare a nutrimentelor . –Concentatele sunt presate la rece si prelucrate tot la rece pentru a conserva valoarea nutritionala . –Nu contin glutina . –Poseda un profil complet de lipide si steroli de grau , orez si soia . – Contin beta – sitosterol, gama – orizanol ,stimasterol si campesterol ,in afara de octacosanol. – Capsulele moi din gelatina ,colorate cu clorofila naturala ,protejeaza nutrientii si sunt usor de digerat . –Contin vitamina E naturala ,pentru protectia antioxidanta a fitonutrimentelor.
TRE – EN – EN NeoLife PENTRU EFICIENTA CELULARA Corpul nostru este compus din miliarde de celule care trebuie sa functioneze in mod eficient daca vrem sa fim sanatosi .Cum fac celulele noastre sa ramana sanatoase?
Cheia se gaseste in membranele lor. La fel ca si corpul, si celulele trebuie sa asimileze nutrimente si sa elimine resturile. Fiecare celula din corp este inconjurata de o membrana lipidica ,care are o putere discretionala si permite doar nutrientelor necesare sa intre in celula .In acelasi fel ,membrana permite sa iasa doar materiile reziduale si produsele metabolice . Carentele de lipide, steroli si aminoacizi pot sa compromita aceasta putere discretionala a celulei.Celulele pot sa devina “obosite “ (inhibate in capacitatea lor de a asimila substante) ,chiar daca nutrientii sunt disponibili. Pot de asemenea sa devina “constipate’’ (inhibate in capacitatea lor de a elimina substantele reziduale care se acumuleaza sau cele metabolice care trebuie sa iasa). In aceste conditii, celulele lucreaza in mod ineficient ,consumand mai multa energie decat ar face celulele sanatoase pentru a obtine acelasi rezultat . Concentatele de granule concentrante Tre – en – en furnizeaza lipide si steroli pentru a favoriza o functionare eficienta a celulelor si a intregului corp . Nu uitati ,noi suntem sanatosi tot atat cat sunt si celulele noastre ,iar Tre – en – en intareste “ lantul “ lipidelor si sterolilor din “lantul vietii” din noi ,conferind sanatate si vitalitate celulelor.
FORMULA IV / FORMULA IV PLUS de la NeoLife .Cu exclusivele granule concentrate de Tre – en – en, plus un spectru larg de vitamine ,minerale,enzime si nutrienti cheie pentru utilizarea proteinelor si carbohidratilor. – Intareste toate inelele ‘Lantului Vietii “. – Sprijina toate cele sase stadii ale nutritiei. –Furnizeaza nutritia optima zilnica necesara organismului .

Lidia Holban
C.Nutritionist
0722 260 445

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!