Dermatita - INFLAMATIA PIELII

Dermatita - INFLAMATIA PIELII
Aceasta afectiune semnifica “inflamatia pielii” si este similara eczemei. In mod frecvent, termenul de “dermatita“ este utilizat atunci cand cauza primara pare a fi alergia de contact .Verificati toate posibilitatile care pot produce alergii, cum sunt metalele din care sunt confectionate bijuteriile si ceasurile de mana, parfumurile, cosmeticele, detergentii, sapunurile si sampoanele. Uneori, poate exista o alergie alimentara, vinovatii fiind frecvent graul sau produsele lactate. Alteori, este necesara o combinatie intre un aliment care produce alergie si contactul cu un alergen extern pentru a aparea simptomele.

 

Un alt factor frecvent intalnit este deficitul de acizi grasi esentiali din seminte si uleiurile obtinute din acestea ,care in organism se transforma in prostaglandine antiinflamatorii. Formarea acestora este, de asemenea, blocata prin prezenta de grasimi saturate in exces sau alimente prajite,sau printr-un deficit al unor vitamin si minerale esentiale. Pielea este o alta cale prin care organismal elimina toxinele.Un tip de dermatita numit acrodermatita,raspunde in primul rand de deficitul de zinc .
SFATURI PENTRU DIETA Este recomandata o dieta de tip vegetarian, saraca in grasimi saturate, dar cu suficienti acizi garsi esentiali proveniti din seminte.
SUPLIMENTE NUTRITIVE - ALIMENTARE RECOMANDATE – Multivitamine si multiminerale -Formula IV /Provitality +,Complex antioxidant Phytodefense-3+2+1 formula magica  exclusiv NeoLife,-Vitamina E naturala completa in formula de 8 din germeni de grau – Wheat Germ Oil ,acizii grasi esentiali omega – 3 - Omega 3 Salmon Oil Plus (cu 8 componente) unic si exclusiv NeoLife,Vitamina C cu bioflanoide – SRVC cu eliberare controlata,Chelated Zinc.

Nevoile dv. nutritionale pot fi stabilite tinand cont de stilul dv. de viata, precum si de semnele si simptomele asociate cu diferitele deficiente.

Lidia Holban
C.Nutritionist
0722 260 445

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!