Creste-ti imunitatea cu NeoLife

Creste-ti imunitatea cu NeoLife

Protejează celulele cu revoluționarul Carotenoid Complex !

– Numeroase studii leagă carotenoidele – pigmenții galbeni, portocalii, roșii și verzi din fructe și legume – că reduc riscul apariției cancerului, bolilor de inimă, creșterea imunității și protecția țesuturilor. Fructele și legumele sunt cele mai bune surse din care se obțin carotenoidele, dar majoritatea oamenilor nu mânancă porția recomandată zilnic pentru o sănătate optimă. Complexul Carotenoid NeoLife este un supliment alimentar integral ale cărui beneficii au fost demonstrate în studii asupra oamenilor conduse de USDA și cercetători de la universități. Fiecare capsulă asigură valoarea optimă de carotenoide ce trebuiesc obținute zilnic din fructe și legume.

Zilnic celulele sunt atacate de oxidanți cu efecte dăunătoare pentru acestea. Sănătatea dumneavoastră este într-o continuă amenințare datorită creșterii nivelului de poluare. Antioxidanți unici derivați doar din fructe și legume oferă o protecție celulară superioară.

Cercetătorii NeoLife au creat cel mai puternic supliment alimentar ce conține antioxidanți! Un singur flacon din Complexul Carotenoidal conține carotenoide echivalente cu 115 kg. de fructe și legume proaspete! Un studiu realizat de USDA a descoperit că, Complexul Carotenoidal NeoLife crește imunitatea cu 37% în doar 20 de zile!(American Journal of Clinical Nutrition, Vol. 65, N0. 3).

Revoluționarul Carotenoid Complex de la NeoLife!

Carotenoid Complex este testat de USDA !

Cercetătorii Departamentului de Agricultură al Statelor Unite (USDA) au realizat un studiu clinic asupra Complexului Carotenoidal NeoLife și au publicat rezultatele în jurnale științifice.

Primul și unicul supliment alimentar integral dovedit de cercetătorii USDA că:

Reduce oxidarea lipidelor din sânge, și chiar contribuie la reducerea apariției arterosclerozei și blocajelor arteriale ce pot duce la boli de inimă sau infarct.
Previne oxidarea lipidelor celulare, deoarece beta-carotenul singur nu poate face asta! Oxidarea contrubuie la dezvoltarea cancerului și a altor boli.
Îmbunătățește semnificativ răspunsul imun a celulelor de sânge alb – „ucigaș natural” al celulelor și limfocitelor – asupra răspunsului obținut doar alimentării cu beta-caroten.
Făcut în totalitate din morcovi, roșii, ardei grași roșii, spanac, caise, căpșuni și piersici.
O capsulă echivalează puterea antioxidantului a 800 IU Vitamina E sau 400 mg Vitamina C!
Patentat!

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!