Sanatate interioara – Pentru un tranzit normal si echilibru digestiv

ACIDOPHILUS PLUS de la NeoLife

DIN LUMEA STIINTEI – BENEFICIILE LACTOBACILILOR

Din totdeauna, organismul uman a avut beneficii datorita bacteriilor care sunt prezente in mod natural in intestin. Cu datele stiintifice din ce in ce mai multe, ce vin in sprijinul importantei acestor microorganisme –
bacteriile care produc acidul lactic – s-a creat o crestere un corespunzatoare a constiinciozitatii consumatorilor, impreuna cu cresterea cererii de alimente si suplimente care care contin lactobacili.

UN ARMONIOS ECHILIBRU INTESTINAL
Bacteriile care produc acid lactic sunt microorganisme care atunci cand sunt introduse in organism in cantitati adecvate furnizeaza beneficii care au rolul de a favoriza echilibrul gastrointestinal, o imbunatatire a tranzitului intestinal si un ajutor pentru sintetizarea unor vitamine in corp. In ceea ce priveste gandul de a avea microbi vii in corp, acest aspect poate fi derutant pentru unii, in realitate exista miliarde de bacterii mai bine de 500 de specii care se gasesc in intestinul nostru.

Exista mai multe bacterii in intestinul nostru, decat numarul de celule care compun corpul. A fi constienti de existenta bacteriilor benefice si de impactul pozitiv al acestora este o tendinta relativ noua, dar continua sa fie din ce in ce mai cunoscuta si acceptata de catre opinia publica. Tubul gastro-intestinal gazduieste un ecosistem bacterian complex denumit microflora intestinala, din care fac parte atat bacteriile “bune” cat si bacteriile “rele”.

Cea mai mare parte dintre acestea sunt inofensive, insa atunci cand microflora intestinala nu este in echilibru, acest fapt poate avea efecte asupra sanatatii. Exista bacterii “bune” care in plus ne ajuta sa tinem sub control bacteriile “rele” ajutand astfel la restabilirea echilibrului natural.

ATUNCI CAND BACTERIILE “BUNE” AjUTA!
Tot mai multe studii arata ca bacteriile “bune” consumate odata cu alimentele pot avea efecte benefice asupra microflorei intestinale si refac echilibrul intre bacteriile bune si cele rele! Ce pot sa faca pentru voi lactobacilii:

REGLEAZA FUNCTIILE INTESTINALE
Sprijin pentru digestie: Ajuta la restabilirea functiilor normale ale intestinului.
Sprijin in absorbtia mineralelor: Sprijina absorbtia mineralelor cum ar fi calciul, datorita cresterii aciditatii intestinale.Reduc riscul de diaree: O meta-analiza elaborata din 39 de studii publicate a aratat ca bacteriile care produc acid lactic reprezinta o metoda sigura si eficienta pentru reducerea riscului de diaree pediatrica acuta.Pot deasemenea sa reduca riscul de diaree corelata cu calatoriile si cu folosirea de antibiotice.

Din cauza alimentatiei si a stilului nostru de viata, exista multe provocari care afecteaza echilibrul microflorei intestinale iar acest aspect duce la cresterea nevoii de suplimentare. Aceste provocari includ diferite alimente, alcoolul, folosirea de antibiotice si varsta.

Alimentatia tipica moderna include alimente procesate si lipsite de fibre, care sunt cruciale pentru cresterea numarului de bacterii bune. In plus, consumul de alcool si expunerea la substante toxice reduc numarul de bacterii bune, permitand celor rele sa predomine in cadrul echilibrului intestinal. In ceea ce privesc, antibioticele care sunt prescrise de obicei in vederea combaterii infectiilor, pe langa eliminarea agentilor patogeni nocivi, aceste medicamente elimina si bacteriile bune.

SUPLIMENTUL POTRIVIT
Ce sa cautam: Multe produse care sunt prezente in zilele noastre, sunt promovate ca fiind suplimente eficiente. Cu toate ca aceste produse pot sa contina diferite tulpini de bacterii, nu toate aceste microorganisme au fost testate in studii clinice (pe oameni).

De aceea, nu ne putem astepta ca toate aceste produse sa fie la fel de eficiente. In plus, prezenta de culturi active este o caracteristica cruciala pentru eficacitate. Iata unele aspecte de care ar trebui sa se tina cont atunci cand se alege suplimentul potrivit:

Prezenta de culturi vii: Pentru ca lactobacilii sa fie in mod efectiv benefice, acestia trebuie si fie vii si activi in momentul consumului si sa ramana activi pana cand ajung in intestin.

Sa fie derivate din alimente integrale: Lactobacilii care se gasesc in produsele lactate sunt folosite de mii de ani pentru obtinerea iaurtului, a branzeturilor si a laptelui fermentat. Bacteriile benefice izolate din culturi de produse lactate au aratat ca sprijina echilibrul microorganismelor din tubul gastro-intestinal.

Amplul spectru de tulpini bacteriene testate: Fiecare tulpina bacteriana este unica. Fiecare produce enzime speciale, detoxifica de diferite substante si colonizeaza diferite zone din intestin. Din acest motiv se recomanda consumarea unui spectru amplu de microorganisme cu beneficii testate.

Concentrat: Suplimente ce contin concentratii mari de lactobacili sunt mai valoroase si sunt mai usor de folosit zilnic.

Eficiente, cu “livrare Garantata”: Pentru a furniza pe deplin beneficii, un supliment trebuie sa fie eficient – cu o cantitate adecvata de microrganisme vii si sa livreze aceste bacterii bune impreuna cu o protectie contra aciditatii din stomac, care le-ar putea inactiva. Aceasta protectie asigura ajungerea bacteriilor in intestin, unde acestia pot sa furnizeze beneficii.

Sistemul exclusiv de protectie enterica Gel-Gard garanteaza “livrarea ” de culturi active.

Aceasta tehnologie include protectia bacteriilor in- tr-o polizaharida care formeaza un gel insolubil in mediul acid din stomac. Acest invelis este inclus in- tr-o capsula de gelatina. Atunci cand capsula ajun- ge in stomac aceasta se dizolva iar continutul capsu- le formeaza o matrice insolubila numita Gel-Gard. Matricea Gel-Gard retine si protejeaza bacteriile pana cand ajung in intestin, unde se dizolva, eli- berand bacteriile. Aici lactobacilii se pot fixa de peretii intestinali si sa produca efectele benefice.

Suplimentul pe baza de lactobacili de la NeoLife – NeoLife , Acidophilus Plus, uneste concentratia cu tehnologia pentru a garanta ca microorganismele vii supravietuiesc aciditatii din stomac si ajung in intestin pentru a sprijini functiile acestuia.

– Fiecare capsula contiene 5 miliarde de microorganisme — atatea cate se gasesc in 10 portii de iaurt—totul intr-o doza zilnica!

– Veti putea primi bacteriile benefice izolate din culturi de lactate, in asa fel incat sa puteti sa aveti toate beneficiile fara un aportul caloric suplimentar al alimentelor de acest tip.

– Acidophilus Plus furnizeaza un amestec exclusiv din 5 tipuri de bacterii benefice:
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei,Bifidobacterium animalis si Streptococcus thermophilus.

-Sistemul exclusiv de protectie enterica Gel-Gard, garanteaza protectia contra aciditatii stomacului si asigura numarul maxim de bacterii vii ce vor ajunge in intestin

Distribuie să vadă și alții: