medium-shot-young-asian-woman-sitting-desk-office-rubbing-nose_1098-17106

Fibromialgia

Fibromialgia este o afectiune cronica, insotita de o multitudine de simptome, incluzand durere generalizata si oboseala. Cercetarile arata ca durerea musculara caracteristica fibromialgiei este datorata reducerii producerii de energie si a capacitatii de relaxare a muschilor. Suplimentarea cu maleat de magneziu se pare ca reduce durerea dupa mai putin de 24 de ore. De asemenea, suplimentati celelalte vitamine si minerale esentiale sub forma unor multivitamine de calitate.Puteti obtine rezultate bune prin scaderea nivelului de stres, prin deprinderea modului de a va relaxa muschii si prin efectuarea gradate de exercitii fizice.
SFATURI PENRU DIETA
Urmati o dieta sanatoasa, care contine alimente bogate in magneziu, cum sunt legumele de culoare galbena, nucile si semintele.

SUPLIMENTE NUTRITIVE RECOMANDATE – multivitamine si multiminerale de calitate – Formula IV / Provitality + -vitamina C naturala cu bioflavonoide – SRVC cu eliberare controlata -acizii esentiali omega – 3 -Omega 3 Salmon Oil Plus ( cu 8 tipuri de acizi grasi omega – 3 ) -calciu cu magneziu si vitamin D 3 -Kal Mag Plus D – are aportul ideal 2 la 1 calciu cu magneziu.

Nevoile dv. nutritionale vor fi stabilite tinand cont de stilul dv. de viata ,precum si de semnele si simptomele asociate cu diferitele deficiente.

Distribuie să vadă și alții: