Comenzi telefonice:0722 260 445

  Energizant natural Aloe Vera Plus

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: sticlă 1 l
  De multe secole utilizarea aloei vera, ca forma de ajutor natural pentru sanatate si frumusete, a devenit o preocupare importanta.
  Înapoi la: Digestie

  Aloe Vera Plus

  De multe secole utilizarea aloei vera, ca forma de ajutor natural pentru sanatate si frumusete, a devenit o preocupare importanta. Desi nu este recunoscuta ca un remediu sau ca un medicament, in sensul chimic al cuvantului, popularitatea sa ramane ridicata si avantajele sale sunt testate cu siguranta. S-a descoperit ca esenta aloei vera contine doi puternici antioxidanti, vitamina C si E, si, pe langa acestea un important element, zincul. 

  Planta de Aloe Vera, ingredientul tradiţional pentru multe băuturi naturale, de peste 4000 de ani, se utilizrază în multe părţi ale lumii, pentru uz intern şi extern, pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a echilibrului organismului. În ultimii ani a devenit o băutură din ce în ce mai des întâlnită şi apreciată pentru efectul său relaxant şi tonic.

  Aloe Vera Plus este băutura răcoritoare potrivită oricărei perioade din an, dar în mod special vara, când este un mod fantastic de a începe ziua. Este un delicios suc de aloe vera extras din gelul pur natural şi amestecul său de platen - printre care ceai, ginseng, muşeţel şi lămâie - îi conferă o aromă unică. Conţine şi fructoză, utilizată ca şi îndulcitor pentru a da imediat şi pentru o durată lungă energie. Ansamblul tuturor acestor calităţi face din Aloe Vera Plus alegerea ideală pentru a vă răcori pe durata lunilor calde de vară!

  Aloe Barbadensis Miller cultivata in Statele Unite. Este cea mai importanta din familia de plante de aloe vera.

  Contine un amestec special de plante de infuzie. Aloe Vera Plus combina cele mai bune calitati ale gingsengului si musetelului cu o aroma de lamaie naturala pentru a crea o bautura racoritoare dea dreptul unica.

  Este indulcita cu fructoza. Delicata dulceata a acestui monozaharid ofera o placuta savoare fara a provoca o hipoglicemie.

  -Elemente nutritivo-curative fundamentale. Contine vitamina E, Vitamina C si zinc.

  -Agitati sticla inainte de utilizare. Se conserva la rece; odata deschisa sticla de Aloe Vera Plus trebuie sa fie conservata la frigider.

  Mod de folosinta: 50 – 100 ml pe zi.

  Conţine elemente nutritive fundamentale şi curative. Include vitamina E şi vitamina C, antioxidanţi şi printre altele acel important element care este zincul.

  Conţine un amestec special de ierburi de infuzie. Ale vera Plus combină cele mai bune calităţi ale ginsengului şi muşeţelului cu o aromă de lămâie naturală pentru a crea o băutură răcoritoare cu adevărat unică.

  Este îndulcit cu fructoză pentru a nu crea hiperglicemie. Delicata dulceaţă a acestui monozaharid oferă o savoare plăcută.

  Este făcută din cea mai bună Aloe: specia Barbadensis Miller cultivată în Statele Unite ale Americii. Cea mai preţioasă din familia plantelor Aloe Vera.

  Nu conţine alantoină (alantoina, consumată intern are potenţial toxic pentru organism).

  Administrare: 60-100 ml/zi

  După deschidere se păstrează la frigider

  Prezentare: sticlă 1 l

  Producător: LUPO GETRANKE Elveţia

  Indicaţii: – tonic, detoxifiant, regenerant, insuficienţă renală şi hepatică, gastrite, ulcer, boli de ficat, hepatite, CANCER, ciroză, diabet, imunitate, boli cardiovasculare, aritmii, stress, dureri de cap, insomnii, calculi renali şi biliari, constipaţie, potenţă. Parkinson, spasmofilii, paradontoze, ORL.

  CURA CU ALOE VERA

  Aloe Vera, una din cele 2500 de specii existente este menţionată ca plantă cu însuşiri curative în unul din cele mai vechi texte cunoscute, datând din jurul anului 1500 Î.H.

  Conţine 20 din cei 22 de aminoacizi din structura corpului uman şi 7 aminoacizi esenţiali (care nu pot fi sintetizaţi de organism şi trebuie aduşi prin aport exogen), numerose enzime şi hormoni cu rol esenţial în metabolismul celular, 20 de minerale de importanţă vitală (calciu, potasiu, fosfor, cupru, fier, sodiu, clor, crom, zinc, magneziu, etc.) şi toate vitaminele necesare organismului. Este singura plantă din lume care conţine vitamina B12. Datorită conţinutului de lignină, saponină şi anthrachionină, aloe are efecte purgative, antialgice antibacteriene, antiparazitare şi antivirale. Este stimulator al imunităţii şi al funcţiei sexuale masculine.

  Principiile active conţinute de plantă acţionează doar în caz de necesitate: de exemplu vitamina B12 este asimilată doar în cazul în care există un deficit iar efectul purgativ apare doar în cazul în care organismul se confruntă cu o constipaţie sau dacă este necesară eliminarea unor toxine. Se comportă ca un killer al durerilor datorită faptului că conţine printre altele acid salicilic, lupeol şi magneziu, ce au efecte puternic analgezice.

  Cele 5 calităţi esenţiale ale Aloe Vera Plus:

  Capacitatea de penetrare: este singura plantă care penetrează până la al şaptelea nivel – de la piele până la os – vehiculând componentele active. Apa, de exemplu, pătrunde doar 2 straturi ale pielii.

  Acţiunea anti-infecţioasă: datorită proprietăţilor antibacteriene, antivirale, anti-micotice, antiparazitare dar mai ales întăririi sistemului imunitar

  Stimularea regenerării celulare: hrăneşte, tonifiază şi reechilibrează funcţia celulară

  Acţiunea sedativă: induce o stare de calm şi relaxare

  Acţiunea detoxifiantă: datorată reglării metabolice, efectului purgativ şi curăţării rinichilor

  Valori nutritive pentru 60 ml – calorii: 16, calorii grase: 0

  Nu există comentarii pentru acest produs.

   Comenzi 402x38 Bw

   Ntrebari 402x38 Bw

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holbanConsilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora LidiaCertificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top