Am cunoscut produsele NeoLife având o problemă de sănătate la care medicii nu îmi dădeau mari speranţe fără operaţie. In Aprilie 2006 mi-am facut un control de rutina la san, si am avut surpriza sa mi se spuna ca am probleme majore, mi s-a pus bineinteles si un diagnostic.

 

Mi s-a recomandat operatie cat mai ugent posibil,dar eu am refuzat categoric acest lucru.O prietena,mi-a recomandat sa merg la un medic de specialitate,si sa il ascult cu atentie, pentru ca imi va recomanda un program nutritional daca nu doresc sa ma operez.Am ajuns la dansul,mi-a acordat toata atentia, mi-a spus ca merita sa incerc un program ce contine elemente esentiale extrase din Alimente Integrale care au capacitatea de a combate cancerul,si nu numai..Mi-a placut faptul ca este adeptul medicinei alternative,am intalnit acolo inainte de a intra la dl.dr.o d-na care avusese Displazie mamara cu ganglionii axilari inflamati si care a avut rezultate extraordinare dupa ce a luat programul recomandat de dl.doctor.Initial am fost sceptica cand am vazut ca imi da suplimente nutritive.

Dansul venise recent de la o conferinta din Germania,unde se facuse un studiu clinic despre beneficiilor unor componente existente in legumele crucifere pentru preventia si combaterea cancerului de san la femei si prostata la barbati.

Dupa 2 luni de zile am mers la control,si rezultatul a fost socant atat pentru mine cat si pentru dl.doctor.La ambii sani nu mai aveam nici urma de nodul. Văzând eficienţa produselor m-am hotărât să le dau si parintilor mei si prietenilor.Rezultatele au fost extraordinare.Persoanele care dorec sa consume produse NeoLife,vor avea posibilitatea sa primeasca program nutritional individual la cel mai mic pret cu toate informatiile necesare,si totodata vor putea face parte din proiectul nostru cu posibilitatea de a-si crea un buget personal pentru a-l aloca sanatatii.Aceste produse ar trebui luate preventiv,sa nu se ajunga in situatia in care am fost eu si multe alte persoane pe care le-am ajutat.

Multa sanatate!

Lidia Holban
Consultant Nutritionist

Valorile Neolife

In NeoLife suntem intotdeauna puternic implicati in respectarea valorilor noastre fundamentale,iar aceste valori ne ghideaza in tot ceea ce facem.

Misiune
Astazi, NeoLife are misiunea de a aduce o diferenta pozitiva in viata persoanelor din toata lumea, care sunt in cautarea sanatatii si a bunastarii. Va invitam sa traiti experienta puterii produselor si a oportunitatii NeoLife, si sa le impartasiti cu toti cei la care tineti.
Viziune

Deciziile fundamentale si toate actiunile noastre sunt determinate de bunastarea membrilor familiei NeoLife existenti si viitori, privind pe termen lung.

FILOZOFIA NOASTRA

Implicati de 60 de ani Într-o misiune de a face lumea un loc mai sănătos și mai fericit.
Împreună, putem încheia tendința folosind o alimentație bună ca armă de alegere.