physician-consulting-his-patient-clinic_1303-17887

Depresia

Cauzele nutritionale legate de depresie sunt multe, cea mai frecventa fiind o nutritie suboptima care duce la scaderea energiei fizice si mentale. Dezechilibrul nivelului de zahar in sange (glicemiei) poate duce la perioade de depresie. Daca aveti un nivel scazut de serotonina,puteti obtine beneficii cu 5 – HTP. Persoanele care produc cantitati crescute de histamina sunt,de asemenea predispuse la aparitia depresiei. Epuizarea glandelor suprarenale, frecvent datorita stresului, si utilizarea in exces de stimulente pot duce la depresie. La fel se intampla si in cazul alergiilor. Un terapeut nutritionist va poate ajuta identificati orice factor care poate fi corectat cu nutritie, alimente;

SFATURI PENTRU DIETA
Evitati alimentele rafinate si hidratii de carbon ,eliminati sau reduceti cantitatea de stimulente – ciocolata, bauturile de tip cola, cafea, alcoolul, ceai si tigarile. Nu folositi grau timp de doua saptamani si produse lactate.
SUPLIMENTE NUTRITIVE RECOMANDATE – multivitamine si multiminerale – Formula IV / Formula IV Plus -Provitality + – calciu cu magneziu si vitamin D 3 – Kal Mag Plus D (are raportul ideal 2 la 1 calciu cu magneziu ) – vitamina C naturala cu biofalnoide – SRVC cu eliberare controlata – uleiuri bogate in Omega – 3 – Omega 3 Salmon Oil Plus-contine 8 tipuri de acizi grasi omega–3 inclusiv alfa linoleic care reface mielina -Aloe Vera Plus – fomule exclusive care reechilibreaza cu adevarat sistemul vostru organic,astfel incat va fac sa va simtiti bine 100% in fiecare zi! Nu contine alantoina!

Nevoile dv. nutritionale pot fi stabilite tinand cont de stilul dv. de viata, precum si de semnele si simptomele asociate cu diferitele deficiente.

Distribuie să vadă și alții: