Cruciferus Plus

DE CE TREBUIE SA MANCAM LEGUME DIN FAMILIA CRUCIFERELOR

INFORMATII PE SCURT DESPRE CRUCIFEROUS PLUS

Legumele crucifere, ce apartin familiei care include broccoli, conopida, varza de Buxelles, lemn dulce,ridichie,mustar,contin fitonutrienti speciali care nu sunt prezenti in nici un alt aliment. Este vorba despre elemente nutritionale care pot sa reduca riscul anumitor tumori, mai ales la san, la prostata si la aparatul digestiv. American Cancer Society recomanda sa se manance o portie de crucifere pe zi, dar media efectiva este de o portie pe saptamana. Fiecare tableta de Cruciferous Plus garanteaza un aport de fitonutrienti echivalent cu o portie ideala dintr-o ampla varietate de crucifere.

DE CE CRUCIFERELE?
Cercetarile au pus in evidenta faptul ca un consum ridicat de crucifere diminueaza in mod semnificativ riscul de aparitie al unor forme de tumori.Cruciferele contin substante fitonutriente utile pentru sanatatea noastra si care nu sunt prezente in nici un alt aliment. Cruciferele contin substante utile pentru intarirea sistemului imunitar.

Foruri importante in protejarea sanatatii publice recomanda consumul a cel putin unei portii de crucifere pe zi.

DE CE CRUCIFEROUS PLUS DE LA NEOLIFE
Este un integrator cu spectru larg de plante din familia cruciferelor.
Exclusivul amestec al NeoLife-NEOLIFE contine broccoli, ridichii, varza verde, mustar negru, mustar maro, urda vacii.

CruciferUs Plus furnizeaza alte componente benefice de- rivate din portocala, din radacina de lemn-dulce si din se- minte de soia.Ingredientele naturale care il constituie contin fitonutrien- ti importante pentru sanatate, in masura sa neutralizeze toxinele, sa reduca colesterolul si sa intareasca sistemul imunitar.

Este natural 100%. Cruciferus Plus nu contine coloranti, arome, conservanti sau indulcitori artificiali.

Se asimileaza usor. Este un mod ulterior de a urmari recomandarile celor mai importante organizatii de sanatate publica care sugereaza sa consumam zilnic o portie de legume din familia cruciferelor.

Potivit recomandarilor celor mai importante organizatii pentru sanatatea publica, ar trebui sa consumam o portie de crucifere pe zi. De fapt mancam doar una pe saptamana.

Distribuie să vadă și alții: