woman-with-aching-stomach_23-2147768261

Constipatia

Contrar credintei populare, trebuie sa ne golim colonul nu numai o singura data, ci de doua sau trei ori pe zi. Scaunele trebuie sa se elimine cu usurinta si nu trebuie sa produca tensiuni la eliminare. O dieta bogata in fibre poate fi de ajutor, la fel ca si reducerea consumului de carne rosie si produse lactate. Exercitiile fizice sunt extreme de importante ,deoarece intaresc muschii abdominali. Vitamine din grupul B si E sunt utile, in timp ce vitamina C poate produce diareea.

SFATURI PENTRU DIETA
Consumati in mod special alimente cu un continut crescut de fibre alimentare. Beti cel putin un litru de apa pe zi, de preferat intre mese. Reduceti-va consumul de carne si produse lactate. Includeti in dieta dumneavoastra ovazul si prunele, ca si semintele de in, care pot fi presarate pe alimente. SUPLIMENTE NUTRITIVE RECOMANDATE- vitamin C 100 mg cu bioflavonoid – SRVC / ALL C – enzime digestive -probiotice la fiecare masa -Acidoplilus Plus NeoLife -Aloe Vera Plus (suc fara alantoina) – vitamina E din germeni de grau – Wheat Gem Oil – fibre -GR 2 Control Fibre

Nevoile dv. nutritionale pot fi stabilite tinand cont de stilul dv. de viata, precum si de semnele si simptomele asociate cu diferitele deficiente.

Distribuie să vadă și alții: