person-doing-pushups_1048-2326

Artrita

Exista doua forme majore de artrita, existand multe cauze diferite pentru fiecare. Artroza, cel mai frecvent intalnita la persoanele varstnice, este o boala in care cartilajele articulare se erodeaza, inducand durere si rigiditate in majoritatea articulatiilor care suporta greutatea. Poliartrita reumatoida afecteaza intregul organism, nu numai anumite articulatii. Nutrimentele antioxidante, grasimile esentiale si anumite plante amelioreaza inflamatia.

Vitaminele complexului B si vitamina C sustin sistemul endocrin ,care controleaza echilibrul calciului. Vitamina D, calciul, magneziul si borul contribuie la mentinerea sanatatii oaselor.Glucozamina ajuta la mentinerea unor articulatii sanatoase. FULL MOTION de la NeoLife va garanteaza INCHEIETURI SANATOASE PENTRU VIATA DVS. ACTIVA
– Hidroclorura de glucozamina; usor de digerat, fara sulfat, minimizeaza riscul disconfortului digestiv si al reactiilor alergice.
–Herbal Confor Complex (HCC); un amestec unic si exclusiv de plante special selectate si alti fitonutrienti; bromelina ,rachita alba ,boswellia ,pentru confort .
–Complex Mineral Regenerativ (CMR); un amestec unic si exclusiv de minerale cheie pentru sanatatea si functionarea incheieturilor: zinc, bor, siliciu. Avantajul 2D; o tehnologie unica ce se concentreaza si maximizeaza celei trei etape critice din digestie si ofera o biodisponibilitate optima: dezintegrare – dizolvare – dispersie.
– Doza eficienta dovedita; fiecare doza recomandata de Full Motion ofera forma si cantitatea dovedite eficiente in studiile stiintifice. Este timpul sa va recuperati incheieturile! Osteoartrita este cea mai comuna cauza de handicap fizic printre adulti in toata lumea, dar nu trebuie sa fie asa. Glucozamina ,un nutrient care deja exista in mod natural in corpul nostru, a aratat de nenumarate ori ca poate reduce durerea cronica asociata cu osteoartrita – si sa stimuleze regenerarea cartilajului incheieturilor !
-Produsul NeoLife Full Motion ofera o doza de 1500 mg de glucozamina dovedita a reduce durerea si rigiditatea asociata cu osteoartrita .Si spre deosebire de suplimentii cu glucozamina, FULL MOTION deriva din sursele natural cu calitatea cea mai inalta din lume ,si nu contine deloc sulfati ce cauzeaza alergii . Asa ca nu ezitati ,recuperati – va incheieturile – si incepeti miscarea ! FULL MOTION este solutia dv.cea mai buna! Alte suplimente recomandate : -multivitamine si multiminerale – Formula IV / Formula IV Plus -un complex antioxidant – Carotenoid complex -Vitamina C – Sustained Release Vitamin C / ALL C -acizii grasi esentiali omega – 3 – Omega – 3 Salmon Oil Plus -Complex pentru articulatii -Complex mineral pentru oase Programul si dozele vor fi recomandate fiecarei persoanein parte , in functie de problemele si necesitaile pe care le are fiecare.

Distribuie să vadă și alții: