People with home safety concept

Arsuri, plagi si echimoze

Toate acestea necesita vindecarea pielii, care depinde de administrare de suplimente cu vitaminele A, C si E, zinc si bioflavonoide. Acestea reduc echimozele, accelereaza vindecarea si minimalizeaza producerea de tesut cicatrical. Vitamina E uleioasa naturala (Wheat Germ Oil) din germeni de grau, poate fi utilizata in zona din jurul taieturilor si arsurilor, dar nu direct pe acestea; puteti face acest lucru prin perforarea unei capsule de vitamina E.

De asemenea, puteti utiliza crème care contin vitamina A, C si E intr-o forma care pentreaza pielea, si gel pe baza de aloe, eu il numesc “trusa de prim ajutor“.
Aloe Vera Gel de la NeoLife;
– Combate efectele deshidratante datorate soarelui ,vantului si frigului .
–Contribuie la o reinnoire sanatoasa a celulelor .
–Contine Aloe Vera ,Provitamina B , si extracte botanice ca teiul si musetelul .

Este demonstrat clinic ca: -Activeaza lipidele naturale ale pielii pentru a obtine nivelul corect de hidratare .
–“Calmeaza “ suprafata pielii si alina micile iritatii.
– neplaceri la nivelul pielii. Suplimente nutritive recomandate :
– multivitamine si multiminerale
– Formula IV ?Formula IV Plus (PRIMUL SUPLIMENT ALIMENTAR MULTIFACTORIAL) -complex antioxidant – Carotenoid complex -vitamina C cu bioflavonoide -SRVC(system de eliberare controlata) – -acizi grasi esentiali omega – 3 – Omega 3 Salmon Oil Plus -vitamina E – Wheat Germ Oil (un puternic antioxidant din germeni de grau,care aduce in organism toate cele 8 forme de vitamina E pentru o protectie cu amplu spectru: 4 tocoferoli si 4 tocotrienoli . (exclusiv NeoLife) -ZINC

Distribuie să vadă și alții: