VIZIUNE

PE TERMEN LUNG

Deciziile fundamentale si toate actiunile noastre sunt determinate de bunastarea membrilor familiei NeoLife existenti si viitori, privind pe termen lung.

Deasemenea cultura noastra cuprinde valori pe care ne asteptam sa le gasim in interiorul unor organizatii de nivel inalt.

demo-attachment-45-Group-622
Altruismul

Daca motto-ul tau este corb la corb nu isi scoate ochii pentru ca esti convins de faptul ca succesul cuiva implica falimentul alteia, aceasta nu este o activitate potrivita pentru tine. Succesul nostru se bazeaza pe colaborarea ca echipa si ca familie, care se dezvolta printr-o generozitate reciproca si care lasa pe planul doi obiectivele personale fata de cele de echipa.

Simplitate
Nu va lasati ghidati de egoism, actionati tinand cont mereu si de interesele altora nu doar de ale voastre.
Atitudine pozitiva

Ca familie, ne bucuram unul de succesul celuilalt, ingrijindu-ne in mod sincer si profund de ceea ce se intampla in jurul nostrum. Pesimismul ca atitudine se va evita deoarece dauneaza intregii organizatii.

demo-attachment-45-Group-622
Administratie si gratitudine

Avem nevoie de marea responsabilitate de a folosi in cel mai bun mod calitatile noastre personale, resursele de care dispunem si capacitatea de a realiza o misiune atat de inalta ca cea a Societatii, aceea de a face lumea un loc mai sanatos si mai fericit. Avem nevoie si de un sentiment de profunda gratitudine pentru aceasta oportunitate de a ne pune in serviciul altora prin intermediul unei organizatii si a unei familii unice.

Puternica etica de lucru

Sa ne abordam munca noastra constienti fiind ca face parte dintr-un proiect mai mare. Fiecare din noi se afla aici pe pamant pentru un motiv superior noua insine, capacitatile noastre si talentul unic fac sa fim in masura sa facem mai bine lumii mai mult decat ne putem imagina. Noi nu ne multumim sa facem o munca obisnuita, sa fim lenesi sau ineficienti.

Echilibrul intre munca si viata personala.

”A fi buni muncitori si buni parinti nu sunt lucruri care se exclude unul pe altul”.

demo-attachment-44-Group-582