Comenzi telefonice:0722 260 445

  LOGIN
  Autentifica-te sau creaza cont
  Avatar
  Nu ai inca cont?

  Intra in club! Vei avea acces la articolele noastre, plus oferte speciale

  Reseteaza parola - Am uitat utilizatorul

  Utilizator
  Parola
  Tine minte

  Alimentatie proasta - Sanatate proasta

  Piramida Alimentara reprezinta, de multi ani deja, o puternica icoana;o ilustratie extrem de simpla care reuseste sa explice intr-o clipa care sunt elementele fundamentale care permit o alimentatie corecta.
  A fost predata chiar si in scoli, urmarita si analizata de mass-media si careia i s-a facut publicitate pe etichetele unor alimente.
  Dupa parerea unor experti in nutritie a renumitei Harvard School of Public Health, scopul fundamental a Piramidei Alimentare este mai ales acela de a oferi cele mai bune indicatii pentru a putea manca intr-un mod sanatos si hranitor, bazandu-se pe date evidente si complet detasate de eventuale interese comerciale; reelaborarea care a fost efectuata se bazeaza pe cele mai bune si actualizate date stiintifice disponibile, referitoare la legatura dintre sanatate si alimentatie, si ofera indicatii pretioase pentru a ajuta persoanele sa faca cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia.
   

   In timp ce oamenii de stiinta din toata lumea merg inainte cu cercetarile care au ca scop cunoasterea corpului uman si cum functioneaza aceasta, continua sa creasca dovezile experimentale care demonstreaza conexiunea dintre alimentatia proasta si incidenta unor boli importante. Un nou domeniu de cercetare, care studiaza cresterea incidentei in randul tinerilor a unor boli cronice care sunt specifice persoanelor in varsta, face ca sa sune din nou clopotelul de alarma.

   

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holbanConsilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora LidiaCertificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top