Sursa dumneavoastră de Saw Palmetto, vitex, cartof sălbatic, ciuperci reishi şi elecampane.

PLANTELE

Daţi-le voie în faţă!

Oamenii de pretutindeni explorează şi recunosc valoarea plantelor care îi ajută la refacerea armoniei şi a echilibrului, întărirea sistemului imunitar şi multe altele. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a adoptat chiar o rezoluţie care îndeamnă guvernele să integreze remedii tradiţionale din plante în sistemul naţional de sănătate.

În plus, studii legate de beneficiile de sănătate care reies din urma consumării produselor pe baze de plante cât şi vitamine, mineralele şi fitonutrienţii apar din ce în ce mai mult în reviste ştiinţifice şi în media. Potrivit Time magazine, foarte multe persoane consumă plante în fiecare zi iar rezultatele sunt vizibile.

Puternic, cu efect şi totuşi delicat, fiecare produs NeoLife alternativa din plante este formulat pe baza conceptului unic de polifarmacie – folosirea unei combinaţii echilibrate de plante specializate pentru a realiza nevoile specifice ale organismului. Plantele, ca saw palmetto acţionează foarte bine atunci când sunt consumate în combinaţie cu alte plante. Alternativele din plante vă oferă combinaţiile ideale pentru starea dumneavoaastră de bine.

Te simţi bine mereu?
Doar pentru că nu sunteţi bolnav nu înseamnă că sănătatea este la cele mai înalte cote. Vă puteţi simţi bine , dar vă puteţi simţi mai bine? Bineînţeles că o să consultaţi un doctor când sunteţi rănit sau bolnav, dar aveţi nevoie de asistenţă medicală pentru a avea o zi bună în fiecare zi?

De generaţii, atât culturile estice cât şi cele vestice s-au bazat pe plante care creştea în păduri, junglă şi locuri străvechi ale omenirii. Starea de bine zilnică, acea stare care vă face să vă simţiţi bine în fiecare zi, a fost asociată de-a lungul istoriei umane cu utilizarea zilnică a plantelor. Ştiinţa contemporană confirmă acum faptul că dacă doriţi să fiţi în formă zilnic t rebuie să vă gândiţi la alternativele din plante.

Diferenţa NeoLife:
• Formule exclusive: dezvoltate sub îndrumarea Comitetului Ştiinţific NeoLife împreună cu unul din cei mai importanţi medici naturişti, dr. Ann Walker
• Cele mai cerute plante: saw palmetto, vitex, cartof sălbatic, sunătoare, ciuperci reishi şi elecampane.
• Produse naturale excepţionale: Culese manual de pe câmpuri cu tradiţie, fiecare plantă este procesată fără gaze toxice, raze gamma sau conservanţi.
• Proces de extracţie superior în 3 paşi: pentru a asigura extracţia completă a tuturor componentelor din plante.
• Concentraţia ingredientelor active este standardizată: NeoLife- NeoLife utilizează o varietate de teste specifice, printre care şi testarea HPLC pentru a asigura substanţele active din plante în fiecare probă.
• Puritate, potenţă şi consistenţă garantate: Ţintind cele mai înalte standarde, alternativele din plante de la NeoLife – NeoLife sunt produse sub o strictă supraveghere, garantându-vă o calitate superioară a produsului.

Distribuie să vadă și alții: