Comenzi telefonice:0722 260 445

  Masculine Herbal Complex - Energie reinoita, vitalitate fizica,functionarea prostatei!!

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: 60 capsule
  Cu toate că puteţi fi sănătos din toate punctele de vedere, pot apare disfuncţionalităţi ale funcţiilor bărbăteşti care pot duce la lipsa vitalităţii şi a stării de bine.
  Înapoi la: Plante

  Masculine Herbal Complex

  -Cu toate că puteţi fi sănătos din toate punctele de vedere, pot apare disfuncţionalităţi ale funcţiilor bărbăteşti care pot duce la lipsa vitalităţii şi a stării de bine. De secole, specialiştii au stabilit că bărbaţii au nevoi unice şi că anumite plante ajută la balansarea şi întreţinerea funcţiilor masculine cât şi la menţinerea vitalităţii. GNLD a dezvoltat Masculine Herbal Complex folosind cunoştinţele despre plante acumulate în decursul a sute de ani cât şi tehnologiile de ultimă oră pentru a susţine nevoile unice ale sistemului masculin.

  Formula din plante se îmbină foarte bine cu ştiinţa modernă pentru a susţine nevoile energetice unice ale sistemului masculin.

  - Conţine 9 plante amestecate într-o cantitate optimă pentru a susţine funcţiile masculine normale şi pentru a îmbunătăţi vitalitatea şi starea de bine.
  - Conţine Saw Palmetto care susţine vitalitatea masculină şi s-a arătat că susţine sănătatea prostatei şi a tractului urinar.
  - Conţine Avena Sativa pentru menţinerea vitalităţii şi a libidoului şi damiana, un tonifiant pentru sistemul nervos, cunoscut deasemea şi pentru faptul că energizează starea de spirit.
  - Natural. Procesat fără gaze toxice, radiaţii gamma sau conservanţi.
  - Procesul superior de extracţie în 3 paşi al GNLD asigură extragerea completă a tuturor componentelor active.
  - Testat HPLC pentru a asigura o standardizare a componentelor active.

   

   

   

  Avena Sativa

  a fost folosită în:

  Inflamarea pielii
  Negi
  Nivel înalt de trigliceride
  Anxietate
  Eczeme
  Renunțarea la nicotină
  Avena Sativa este numele latin pentru ovăz. Alte denumiri sunt Crupele și Făină de Ovăz. Avena Sativa tratează o serie de probleme cum ar fi probleme digestive, reclamații ale vezicii biliare, tulburări renale, reumatism, boală de inimă, dureri în piept și gât, oboseală, diabet, constipație, depresie, diaree, anxietate, stres, tulburări ale sistemului nervos, probleme ale vezicii urinare, insomnie, gută, tulburări ale țesutului conector, simptome ale înaintării în vârstă, narcotic și tutun. Totuși, valoarea Avena Sativa pentru aceste probleme rămân neconfirmate; și doar uzul extern pentru problemele pielii este considerat cu adevărat eficient. Fulgii de ovăz sunt utilizați frecvent pentru a scuti de senzația de mâncărime locală a pielii.

   Paiele Avena Sativa sunt considerate un remediu pentru boli inflamatorii ale pielii însoțite de mâncărime precum și pentru erupțiile contagioase ale acesteia, degerături, probleme ale ochilor, tulburări reumatice și ale vezicii, gută, și tulburări ale metabolismului. În băile de picioare, Avena Sativa este folosită ca remediu pentru oboseala și frigul cronic ale picioarelor, iar ca ceai este luat pentru gripă și tuse. Eficiența paielor însă nu a fost studiată.

  Ce este – De ce funcționează

  Cultivat în întreaga lume, Avena Sativa este o plantă anuală, de culoarea verde deschis, cu o rădăcină stufoasă ce crește până la 24 – 40 inchi înălțime. Este folosită ca aditiv în produsele cosmetice și este găsit într-o varietate de produse alimentare și de uz casnic și mâncare animală.

  S-a arătat că această plantă micșorează colesterolul și combate producția de prostaglandine (hormonul care acționează asupra vaselor de sânge și alte organe din corp).

   

  Capsicum

  este folosit pentru a trata următoarele:

  Diabet
  Neurogenic al vezicii urinare
  Osteoartrită
  Dureri
  Psoriazis
  Herpes
  Dureri de cap
  Indigestii și arsuri stomacale
  Măncărimi
  Artrită reumatică
  Obezitate
  Dureri de spate
  Migrene
  Capsicum, este un condiment comun în multe diete. Această plantă crește în zonele cu climat cald și este adăugat la multe formule din plante ca un catalizator pentru alte plante. Un lucru comun pe care îl au toate speciile de Chili peppers este numele comun de „ardei gras”.

  Culoarea roșie i se datorează conținutului ridicat de Vitamina A. A fost folosit timp de decenii ca un catalizator pentru alte platen aromatice. Datorită faptului că îmbunătățește fluxul de sânge, este considerat aliment pentru sistemul circulator, un condiment comun în diete.

  Ca un stimulent cardiovascular, ajută la scăderea tensiunii arteriale și de a descompune depunerile de colesterol. Proprietățile de încălzire sunt folositoare pentru oamenii care suferă de o circulație proastă spre mâini și picioare și alte condiții.

  A fost folosit și ca un stimulent digestiv pentru a ușura inflamațiile intestinale, stimulează mucusul protector a stomacului, și ameliorează durerea cauzată de ulcer.

  Capsicum este utilizat frecvent pentru a tampona durerile cauzate de alimente, incluzând artrita, venele varice, dureri de cap, crampe menstruale și condiții repsiratoare cum ar fi astmul.

   

  Damiana

  este folosită să trateze următoarele:

  Depresia
  Disfuncția erectilă
  Damiana este un arbust ce crește până la 2 metrin înălțime, și are o tulpină lemnoasă, puternic ramificată. Florile sunt verde pal cu coaste păroase. Conține flori mici galbene și fructe într-o coajă cu trei compartimente.

  Este folosită în general ca un tonic pentru sistemul nervos, hormonal și de reproducere. Această plantă are o reputație străveche de afrodisiac. Unii sustin că ceaiul din aceasta plantă are un efect de relaxare diferit de dozele mici de canabis.


  Nu există comentarii pentru acest produs.

   Comenzi 402x38 Bw

   Ntrebari 402x38 Bw

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holbanConsilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora LidiaCertificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top