Comenzi telefonice:0722 260 445

  Feminine Herbal Complex - Adio Sindrom Premenstrual!

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: 60 capsule
  Feminin Herbal Complex GNLD pastile-ceai la pastiluta pentru femei.Toate femeile știu că chiar dacă arăți sănătos plângerile lunare și schimbările de stare îți pot modifica percepția despre sănătate.
  Înapoi la: Plante

  Feminine Herbal Complex

  Toate femeile știu că chiar dacă arăți sănătos din toate punctele de vedere, plângerile lunare și schimbările de stare îți poate modifica percepția despre sănătate. Timp de secole, maeștrii în plante au știut că femeile au nevoi ciclice diferite, și că anumite ierburi ajută la echilibrarea ciclului feminin. Ciclul femeii face ca organismul acesteia să fie într-o stare de flux constantă, au fost selectate diverse combinații pentru a ajuta femeile în obținerea unei stări echilibrate prin satisfacerea nevoilor specifice sistemului feminin.
  Complexul feminin din plante GNLD se adresează acelor nevoi cu un amestec de plante care ajută fiziologia și funcțiile feminine.
  Aceste plante necesare femeilor sunt recoltate din aceleași câmpuri de unde specialiștii chinezi în plante le-au folosit de-a lungul timpului. Utilizând cea mai avansată tehnologie de procesare, GNLD a stabilit un nou standard de calitate, puritate și potență în fiecare tabletă.


  Beneficiile complexului feminin din plante de la GNLD:


  Formula exclusivă din plante combină cele mai bune tradiiții globale cu știința modernă pentru a ajuta femeile cu nevoile ciclice unice.

  -Conține 10 plante într-o combinație delicată și echilibrată pentru a ajuta femeile să obțină o stare optimă de confort, calm, vitalitate și bine stare.

  -Pur. Procesat fără gaze toxice, radiații gama sau conservanți.

  -Procesul superior de extragere în 3 pași de la GNLD asigură extragerea completă a tuturor constituienților activi din plante.

  -Testate de HPLC pentru a asigura standardizarea potențialilor ingredienți activi.

  -Puritatea, potență și consistență garantate.

  Produs avizat de Ministerul Sanatatii.

   

   

  Scutellaria lateroflora

  este folosit pentru tratarea următoarelor: Anxietate Tensiunea nervoasă, anxietate, spasme musculare Simptome PMS Dureri de cap legate de stres Insomnie Sindromul picioarelor obosite Ușoare simptome Tourette Scutellaria lateroflora este o plantă medicinală subțire, puternic ramificată care crește până la o înălțime de 2 – 4 feet și înflorește în fiecare iulie. Skullcap a fost folosită timp de 200 de ani ca un ușor relaxant pentru sistemul nervos și sistemul muscular. Această plantă a fost folosită eficient în terapii contra anxietății, tensiune nervoasă, isterie și convulsii, iar în prezent este folosită pentru sindromul PMS, dureri de cap legate de stres, și insomnia. Considerată un remediu naturist pentru turbare, astfel câștigând numele de „iarba câinelui nebun”, skullcap nu mai este recunoscută ca un tratament pentru această boală. Skullcap este o plantă medicinală puternică. Constituienții valoroși găsiți în această plantă sunt Scutellarin, Catalpol, alte uleiuri volatile, și Tannins. Studiile științifice au dovedit că această plantă este foarte valoroasă în multe domenii de tulburări mintale. Această plantă este folosită în tratemente pentru o gamă mare de condiții ale sistemului nervos incluzând epilepsia, insomnia, isteria, anxietatea și renunțarea la barbiturice și tranchilizante. O infuzie medicinală a acestei plante este folosită pentru a induce menstruația, ea nu trebuie administrată femeilor gravide deoarece poate induce o pierdere a sarcinii, infuzia este folosită și în tratamentul infecțiilor la gât. Infuzia este administrată pentru dureri nervoase de cap, nevralgii și dureri de cap, dureri, induce somn atunci când este necesar, fără simptome neplăcute după. Skullcap este folosit în prezent ca o alternativă pentru a trata ADD și alte tulburări ale sistemului nervos. Cercetătorii sugerează că skullcap poate spori chimioterapia. Un studiu efectuat asupra pacienților cu cancer pulmonar a arătat că adăugarea acestei plante la chimioterapie a amplificat sistemul imunitar. Un alt studiu a arătat că planta a sprijinit sistemul circulator și imunitar al pacienților pe perioada chimioterapiei. În combinație cu Damiana se observă un efect calmant și o senzație de stimulare. Posibile interacțiuni Nu se cunosc interacțiuni dăunătoare ale acestei plante cu medicamentele. Cu toate acestea, se recomandă atenție atunci când se iau medicamente cu efect sedativ în combinație cu această plantă pentru că le poate amplifica efectele. Exemple de medicamente cu efecte de sedativ includ medicamentele folosite pentru anxietate și terapie.

   

  Dong Quai

  este folosită pentru a trata următoarele:

  Anemia (datorată dializei)
  Menstruații puternice
  Menopauză
  Sindromul premenstrual
  În medicina orientală, chinese angelica este combinată frecvent cu alte produse din plante și este folosită pentru a trata condiții incluzând alergii, aritmii, astm, sau presiunea ridicată a sângelui. Unele studii au arătat că au abilitatea de a crește sistemul imunitar, deci poate înlătura simptomele asociate cu alergiile. S-a arătat că are ușoare proprietăți anti-inflamatorii, ce poate fi util pentru aritmie, astm, și alte condiții inflamatorii. Una din substanțele prezente în rădăcină au promovat relaxarea vaselor de sânge, lucru ce poate duce la micșorarea presiunii sângelui.

   

   

  Sunătoarea

  a fost folosită să trateze următoarele simptome:

   

  Durere
  Tensiune
  Depresie
  Ecezmă
  Dereglare afectivă sezonieră
  Anxietate
  Răni reci
  Infecții ale urechilor
  Suport HIV
  Infecții
  Menopauză
  Colită ulcerativă
  Vindecarea rănilor
  Sunătoarea este o plantă medicinală ce crește până la 1 metru înălțime. Crengile au în partea superioară mici flori galbene. Florile de sunătoare sunt galbene, strălucitoare cu stamine lungi galbene.

   

  Componenții majoritari a sunătoarei includ hypericin și alte dianthrones, flavonoizi, xanthones și hyperforin. În timp ce anterior se credea că acțiunile antidepresive ale sunătoarei erau din cauza hypericin și inhibiția emzimei monoaminooxidază, cercetările recente a contestat această credință, concentrându-se asupra altor constituienți, cum ar fi hyperforin și flavonoizi. Testele au sugerat că extrasele de sunătoare pot exercita acțiunile antidepresive prin inhibarea reuptake neurotransmițătorilor serotonina, norepinephrine și dopamină. Această acțiune este posibilă datorită constituientului hyperforin. Sunătoarea poate acționa ca un antidepresiv prin punerea la dispoziția creierului a acestor neurotransmițători.

   

  Sunătoarea poate interacționa cu anumite medicamente.

     Nu există comentarii pentru acest produs.

   Comenzi 402x38 Bw

   Ntrebari 402x38 Bw

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holbanConsilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora LidiaCertificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top