Comenzi telefonice:  0722 260 445           

                                                                                                             web:neolifeshop.ro/holbanauroralidia

 

 


Autentificare

Pret:

De la pana la

  GNLD este atât de dominant pe piaţa produselor nutriţionale încât numele „Nutriance” a fost creat pentru a extinde acest nivel de excelenţă în sectorul îngrijirii pielii. Am combinat natura, ştiinţa şi tehnologia exclusivă a îngrijirii pielii într-un tot sinergic şi potent, iar rezultatul este soluţia pentru îngrijirea pielii! S-a demonstrat ştiinţific că Nutriance:

  • Redă tinereţea! – Nutriance întoarce semnele îmbătrânirii eliminând liniile subţiri şi ridurile, restaurând hidratarea pierdută şi accelerând reînnoirea celulară. Pielea devine astfel mai tânără şi mai elastică.
  • Protejează pielea! – Nutriance furnizează o gamă largă de protecţie împotriva radiaţiilor UVA/UVB pentru a apăra pielea de dereglările solare şi în acelaşi timp furnizează antioxidanţi puternici pentru o piele vie şi cu un aspect mai tânăr.
  • Sfidează vârsta! – Nutriance protejează structura de colagen şi elastina pentru a preveni accelerarea îmbătrânirii şi crează un echilibru tineresc de substanţe hidratante. Combateţi îmbătrânirea de fiecare dată de câte ori utilizaţi Nutriance!

  Autentificare

   Comenzi 402x38 Bw

   Ntrebari 402x38 Bw

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holban

    Holban Aurora Lidia
   Tehnician nutritionist

                  floryarts@yahoo.com

                

                    Certificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top