Comenzi telefonice:  0722 260 445           

                                                                                                             web:neolifeshop.ro/holbanauroralidia

 

 


  TRE-EN-EN - Nutritie pentru celula

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: 120 capsule
  Acum 50 de ani s-a descoperit că persoanele care suferă de oboseală cronică ar putea fi tratate printr-o administrare de lipide şi steroli. Acea formulă uimitoare a fost lansată pe piaţă sub denumirea Tre-en-en Grain Concentrates: primul supliment nutritiv de lipide şi steroli din lume, pe bază de grâu, orez şi soia de compania GNLD..
  Înapoi la: Nutritie sportivi

  TRE-EN-EN

      Dezvoltat și introdus de GNLD în 1958, TRE-EN-EN a fost primul supliment de vitamine fito-nutrient din lume. Furnizează fito-lipide esențiale pentru optimizarea sănătății și a funcțiilor celulare, cuprinzând acizi grași omega-6 și omega-3 și fitosteroli, cuprinzând betasitosterolul, gamaorizanolul, sigmasterolul, campesterolul și octacosanol.

        TRE-EN-EN asigură lipide din plante și sterolii eliminați prin procesarea mâncării, aceștia formând baza dietei noastre zilnice.


       În fiecare zi energia noastră depinde de celulele noastre, dar dieta alimentară modernă nu include substanţe nutritive benefice celulelor, cunoscute sub denumirea de lipide şi steroli. Fără aceste elemente alimentare esenţiale, membranele celulelor noastre pot deveni impermeabile, împiedicând intrarea substanţelor nutritive şi eliminarea toxinelor.

     Acum 50 de ani s-a descoperit că persoanele care suferă de oboseală cronică ar putea fi tratate printr-o administrare de lipide şi steroli. Acea formulă uimitoare a fost lansată pe piaţă sub denumirea Tre-en-en Grain Concentrates: primul supliment de lipide şi steroli din lume, pe bază de grâu, orez şi soia.

     Astăzi, Tre-en-en este în continuare liderul nutriţiei celulare şi este un element de bază în fiecare dietă sănătoasă.

  Beneficiile TRE-EN-EN:

     Lipidele și sterolii sunt foarte importanți pentru a furniza nutrimentele necesare sănătății celulei și pentru eliminarea reziduurilor.***

    Granulele Concentrate de TRE-EN-EN “hrănesc celulele voastre” cu un amestec exclusiv de extracte de grâu, orez și soia. Furnizează fito-LIPIDE, dintre care acizii grași Omega-3 și Omega-6, fito-STEROLI, dintre care betasitisterolul, gamaorizanolul, sigmasterolul și campesterolul, plus octacosanolul.

    Produsul nu conține colesterol, este presat și tratat la rece pentru conservarea proprietăților nutriționale.

     Un profil complet de lipide şi steroli din grâu, orez și soia.

   Diverse extracte de fitonutrienţi provenite din diverse părți ale globului pentru a furniza nutrimentele esențiale, dintre care acizii grași Omega-3 și Omega-6, pentru optimizarea funcțiilor celulare.

     Dovedit științific că promovează utilizarea eficientă a nutrienților necesari creșterii cardiovasculare și dezvoltării.***

    Înlocuieşte steroli importanţi eliminaţi odată cu prelucrarea hranei dintre care betasitisterolul, gamaorizanolul, stimasterolul, campesterolul și octacosanolul.

     Presat şi tratat la rece pentru a conserva proprietățile nutriționale.

   Nu conține colesterol, gluten și fermenți (drojdie).

   

   

   


  Nu există comentarii pentru acest produs.

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993


    Holban Aurora Lidia
   Tehnician nutritionist

                  floryarts@yahoo.com

                

                   

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top