Comenzi telefonice:0722 260 445

  NEOLIFE

  NEOLIFE - miracole prin nutritie

  NEOLIFE   -  miracole prin nutritie:

  O societate lider la nivel mondial, in domeniul suplimentelor nutritive, care aduce o diferenta pozitiva in viata persoanelor care sunt in cautarea sanatatii. Cu aproape 50 de ani în urmă, nu a fost obiectivul nostru să construim principala companie de nutriţie internaţională; am pornit prin a crea o comunitate de oameni îşi doresc să trăiască bine.Neolife

  A trăi bine înseamnă mai mult decât a vă bucura de o sănătate bună. Înseamnă să preluaţi controlul asupra sănătăţii dvs., să prelaţi controlul în ceea ce priveşte dezvoltarea personală, şi în asigurarea viitorului dvs. financiar.

  Într-o epocă în care persoanele se confruntă cu un număr foarte mare de alegeri, suntem onoraţi că petreceţi din timpul dvs. pentru a arunca o privire mai atentă la GNLD, o companie şi o comunitate care împărtăşesc, se îngrijesc şi depun toate eforturile pentru a schimba felul în care trăiţi.

  Avem încredere că veţi descoperi că GNLD îi ajută pe ceilalţi să trăiască cât mai bine posibil prin faptul că oferă Produse excepţionale, o echipă condusă de Lideri Dinamici şi Oportunităţi Nelimitate.

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holbanConsilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora LidiaCertificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top