Comenzi telefonice:  0722 260 445           

                                                                                                             web:neolifeshop.ro/holbanauroralidia

 

 


  Livrarea comenzilor

  Produsele comandate pe magazinul on-line lanutritie.ro se livreaza in toata tara prin serviciul de curierat rapid Cargus. Taxa de livrare pentru localitatile aflate in raza de actiune Cargus este de 17 RON (TVA inclus). Pentru livrarile efectuate in afara zonei de actiune,se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/Km fata de cel mai apropiat punct Cargus.
  La minim 2 accesorii comandate cu o valoare totala mai mare de 69 lei €“ transportul este de 9 RON ( Tva inclus) - Pentru livrarile efectuate in afara zonei de actiune,se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/Km fata de cel mai apropiat punct Cargus.
  La comandarea unuia sau mai multor produse cu o valoare totala mai mare de 499 lei €“ transportul este de 9 RON ( Tva inclus) - Pentru livrarile efectuate in afara zonei de actiune,se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/Km fata de cel mai apropiat punct Cargus.
  Taxa de transport va fi inclusa pe factura.
  Produsele livrate sunt ambalate corespunzator la sediul nostru. in cazul in care constati ca ambalajul prezinta urme de interventie sau este deteriorat, te rugam sa verifici coletul in fata curieratului.
  Programul de procesare a comenzilor online este: Luni - Vineri intre orele 09:00 - 18:00.
  Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 24 - 48 ore. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de Luni in ordinea primirii lor.
  Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.
  Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare este de 48 ore - 5 zile lucratoare.
  Anularea comenzilor online se face numai prin e-mail trimis pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holban

    Holban Aurora Lidia
   Tehnician nutritionist

                  floryarts@yahoo.com

                

                    Certificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top