Comenzi telefonice:0722 260 445

  Tre - Esenta vietii

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: sticlă 750 ml
  Tre: o esenta nutritionala din super-fructe. Mai mult decat simplu suc, Tre este o esenta nutritionala bioactiva – un amestec din trei dintre ingredientele naturale cele mai salutare: rodie, Acai si ceai verde.
  Înapoi la: Inima

  Tre

  Tre este o esenta nutritionala bioactiva creata de echipa de oameni de stiinta cu cea mai mare experienta si autoritate la nivel mondial in domeniul alimentelor integrale.                                      

  -Acest amestec exclusiv din cele mai puternice ingrediente naturale in masura sa sprijine sanatatea impreuna cu antioxidanti puternici naturali, pentru a va oferi o esenta pura a Naturii, bazata pe descoperiri stiintifice.

   Tre: o esenta nutritionala din super-fructe.

  - Mai mult decat simplu suc, Tre este o esenta nutritionala bioactiva – un amestec din trei dintre ingredientele naturale cele mai salutare: rodie, Acai si ceai verde.

   -Aceste super-fructe bogate in fitonutrienti isi unesc proprietatile cu cele ale Inflox-ului, un amestec exclusiv si brevetat din fruncte de culoare inchisa: afinul gigant american, soc, afin negru, afin rosu, coacaze negre, struguri rosii si albi.

  -Acest amestec exclusiv este ulterior fortificat cu doi puternici antioxidanti: resveratrol si acid alfa-lipoic.

   Tre aduce elemente nutritonale in masura sa sustina organismul in lupta contra inflamatiei si oxidarii.

   O puternica esenta naturala bazata pe stiinta, Tre reprezinta o noua frontiera a sanatatii si vitalitatii.

   Unic: o combinatie din extracte pure de rodie, acai si ceai verde, impreuna cu Inflox-ul, un amestec de fructe brevetat, Tre este fortificat cu resveratrol si acid alfa-lipoic si indulcit natural cu nectar de agave.

  Eficient: datorita cantitatilor standardizate de ingrediente active, cum sunt punicalaginele din rodie si polifenolii din ceaiul verde, sunteti siguri ca primiti cu fiecare portie, o cantitate importanta din cele mai importante esente bioactive.

  Extras dintr-un amplu spectru de puternice super-fructe,Tre va garanteaza aportul dintr-o ampla gama de elemente nutritionale de care are nevoie organismul nostru, in mod natural.

  Conceput si creat de Comitetul de Consultanta Stiintifica al GNLD: experti recunoscuti la nivel mondial in crearea de produse nutritionale pe baza de alimente integrale cu o eficienta dovedita.

  Delicios si concentrat: Inca de la prima picatura, veti incerca gustul racoritor si puterea revigoranta a ingredientelor sale.

  Salutar si inteligent: o esenta revitalizanta cu raspuns glicemic scazut.

   

   

   

  Nu există comentarii pentru acest produs.

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Consilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora Lidia

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top