Comenzi telefonice:0722 260 445

  SUSTAINED RELEASE VITAMIN C - Integrator esential cu eliberare controlata

  Nu Reviews
  Prețul de vânzare: 106,80 lei
  Prețul de vânzare fără tva: 89,00 lei
  Valoarea tva: 17,80 lei
  Prețul de vânzare: 106,80 lei
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: 120 capsule
  Produs naturist pe baza de plante. Fiecare tableta contine o concentratie ridicata de vitamina C (180mg), eliberarea elementelor nutritionale continute fiind prelungita cu mai mult de 6 ore de la consumare
  Înapoi la: Imunitate

  SUSTAINED RELEASE VITAMIN C

  Sustained Release Vitamin C permite o absorbție lentă a vitaminei C pe o perioadă de șase ore sau mai mult. Fiecare porție asigură mai multă vitamina C decât opt portocale mici, într-un mod convenabil și ușor de înghițit.

  Beneficiile Sustained Release Vitain C

  - Vitamina C promovează activitatea antioxidantă, și este critică în formarea și menținerea țesuturilor. Vitamina C ajută și la funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar.***

  - Concentratul SRVC: Toți fitonutrienții naturali din portocale (suc, vitamina C, flavonoizi, endocarp, mesocarp, protopectine, factori p) măresc absorbția și utilizarea Vitaminei C.

  - Produsele cu Vitamina C de la GNLD sunt extase din plante și împreună cu Concentratul Neo-Plex conțin un spectru de fitonutrienți din portocale, asigurând faptul că primești Vitamina C așa cum dorește natura.

  - Această formulă de la GNLD ajută la menținerea unui nivel ridicat de vitamina C în sânge cu o absorbție lentă timp de șase ore.

  Doză cu concentrație ridicată; fiecare tabletă conține 430 mg.

  Nevoia de vitamina C:

  • Operațiile, rănile, consumul de alcool, stresul, menstruația, diabetul și fumatul distruge Vitamina C (25 mg de Vitamina C este distrusă de fiecare dată când fumezi o țigară).

  • Vitamina C protejează celulele, complexul de vitamina B, Vitamina E și Vitamina A din oxidare și ajută la absorbția mineralelor, fier.

  • Vitamina C joacă un rol important în funcțiile nervoase și ale creierului, producerea de țesuturi conectoare și enzime digestive, dezvoltarea de dinți și oase, vindecarea rănilor, și activitatea glandelor

  • Este o legătură pozitivă între Vitamina C și densitatea calciului din oase la femeile în post-menopauză.

  • Vitamina A, bio-flavonoizii, calciul și magneziul sunt nutrienți importanți care lucrează cu Vitamina C și ele ar trebui luate împreună și nu izolat.

  • Vitamina C regenerează Vitamina E și stabilizează colagenul.

  Nu există comentarii pentru acest produs.

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Consilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora Lidia

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top