Comenzi telefonice:0722 260 445

  Betaguard - Vitamine ,minerale si carotenoizi

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: 90 capsule
  Betaguard reprezinta formula exclusiva de detoxifiere a GNLD, formula dezvoltata in a sustine abilitatea naturala a corpului in contracararea efectelor daunatoare ale poluarii toxice.
  Înapoi la: Imunitate

  Betaguard

  In societatea moderna de astazi este foarte dificil, sau chiar imposibil, sa evitam poluarea. Gazele de esapament ale autoturismelor, fumul de tigara si reziduurile industriale sunt permanent in jurul nostru.

  Exista insa posibilitati de a ne proteja. Cercetarile stiintifice demonstreaza ca sunt anumiti nutrienti ce pot oferi corpului o anumita protectie importiva toxinelor din mediul inconjurator si care pot ajuta la cresterea rezistentei corpului. Acest tip de protectie este importanta pentru noi toti dar devine cruciala in zonele industriale foarte poluate si in zonele metropolitane.

  Betaguard reprezinta formula exclusiva a GNLD, formula dezvoltata in a sustine abilitatea naturala a corpului in contracararea efectelor daunatoare ale poluarii toxice.

  Este numarul unu in apararea voastra!

  Tablete intr-o noua forma mai usor de inghitit

  Acum cu un profil mult mai complet de carotenoide si mai multa vitamina E pentru a proteja componentele grase ale celulelor si tesuturilor noastre.

  Vitamina C si seleniu confera o anume protectie celulelor si tesuturilor ce contin apa.

  Acum cu cele trei vitamine B primare de detoxifiere - riboflavina, niacina si piridoxina, dar si cu magneziu, ca mineral, pentru a ajuta la detoxifierea impotriva substantelor straine din organism.

  Acum cu crom pentru a potenta apararea organismului.

  In completare, microelementul esential – iod.

  O gama mai larga, mai puternica de nutrienti.

  In ultimii ani, regulile Europene ce guverneaza suplimentarea nutritionala, forma si puterea acestora, au deschis posibilitatea de a imbunatati Betaguard-ul in formula Europeana fiind astfel mult mai aproape de formula originala dezvoltata initial de Dr. Furst, fondatorul GNLD Scientific Advisory Board. Contine o gama larga de nutrienti naturali de detoxifiere pentru a ajuta protectia impotriva poluarii si un spectru foarte larg de antioxidanti pentru a ne apara de efectele negative ale radicalilor liberi.

   

   

   

  Nu există comentarii pentru acest produs.

   Comenzi 402x38 Bw

   Ntrebari 402x38 Bw

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holbanConsilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora LidiaCertificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top