Comenzi telefonice:0722 260 445

  Full Motion - Incheieturi sanatoase,articulatii mobile

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: 90 capsule
  Cea mai eficientă modalitate de a depăși lipsa de glucozamină pentru a reface, regenera și menține încheieturile și de a recâștiga confortul, flexibilitatea și mobilitatea este asigurarea directă de glucozamină de înaltă puritate.
  Înapoi la: Oase

  Full Motion

  Contine:

  Bromelain, Boswellia, Glucozamin și Zinc!
  Artrita și degradarea cartilajelor poate fi încetinită sau chiar oprită, noi cartilaje pot fi create, și confortul poate fi redat.*** Toate acestea se pot realiza prin oferirea organismului familiile complete de nutrienți necesari.
  Noul GNLD Full Motion!    

     Cea mai eficientă modalitate de a depăși lipsa de glucozamină pentru a reface, regenera și menține încheieturile și de a recâștiga confortul, flexibilitatea și mobilitatea este asigurarea directă de glucozamină de înaltă puritate.

  Pentru acest lucru este realizat Full Motion de la GNLD. Fiecare doză oferă contribuția nutritivă semnificativă a glucozaminei pentru ca organismul să mențină cartilajele sănătoase, să le repare și să regenereze acele cartilaje deteriorate ce apar cu înaintarea în vârstă.
  Beneficiile Full Motion:

  Complexul din plante Comfort de la GNLD este un amestec unic și exclusiv din plante selectate special și fitonutrienți; Bromelain, White Willow, și Boswellia pentru comfort și mobilitate.

  În afară de cea mai pură formă de glucozamină disponibilă, fiecare doză de Full Motion oferă și Complexul din Plante Comfort (HCC) pentru a mări capacitatea anti-inflamtorilor naturila din organism pentru a putea mări confortul. Fiecare doză oferă și Complexul Mineral Regenerator (RMC) pentru a sigura din plin o serie de minerale critice necesare pentru cartilaje sănătoase.***

  Combinația de ingrediente ce alcătuiesc Full Motion sunt bazate pe cercetări de ultimă generație, ce au demonstrat că oferă în mod direct glucozamină, principala componentă ce asigură o mobilitate sănătoasă a articulațiilor și regenerarea cartilajelor deteriorate.*** Rezultatul este comfortul, flexibilitatea și mobilitatea ... Full Motion.

  Glucozmina oferită se află în forma pe care celulele o folosesc să:

   - Realizeze noi cartilaje

   - Oprește sau chiar inversează pierderea cartilajelor

   - Înlocuiște cartilajele pierdute sau degradate

   - Asigură o funcționare sănătoasă și o mobilitate crescută a articulațiilor

  ALTE beneficii ale Full Motion:

  HCC, un amestec unic și exclusiv din plante alese special și alți fitonutrienți; Bromelain, White Willow, și Boswellia pentru comfort și mobilitate.

  RMC, un ameste unic și exclusiv de minerale importante pentru sănătatea ți funcționarea articulațiilor; Zinc, Siliciu și bor.

  Cea mai eficientă metodă de a depăși lipsa glucozaminei.

  Eficientța dozei dovedită; fiecare doză recomandată de Full Motion oferă forma și cantitatea eficientă dovedită de cercetările științifice.

  Realizată sub supravegherea Scientific Advisory Board folosind tehnologii de ultimă generație.

   

   

   


  Nu există comentarii pentru acest produs.

   Comenzi 402x38 Bw

   Ntrebari 402x38 Bw

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holbanConsilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora LidiaCertificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top