Comenzi telefonice:0722 260 445

  Formula IV - Integrator complex unic - vitamine,minerale,lipide si steroli

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: 100 capsule
  Este un produs energizant şi revitalizant, complet din punct de vedere nutriţional. Conţine vitamine extrase din presare la rece în vid din fructe şi legume, în plus având şi enzimele necesare metabolizării complete a acestora, alături de minerale extrase din surse organice, perfect biocompatibile.
  Înapoi la: Oase

  Formula IV

    Este mai mult decat un complex de vitamine,este primul integrator multi-factor ,care furnizeaza vitamine si alti factori dietetici,minerale ,impreuna cu lipide si steroli.

    Conţine vitamine extrase prin  presare la rece în vid din fructe şi legume, în plus având şi enzimele necesare metabolizării complete a acestora, alături de minerale extrase din surse organice, perfect biocompatibile.

    Formula IV este un supliment alimentar complet si natural,aduce un aport adecvat de lipide si steroli favorizand utilizarea eficienta a substantelor nutriente.

    Calitate naturala!

    Exclusivitateconţine ”Tre-en-en”, un amestec deosebit de preţios de uleiuri esenţiale obţinute din grâu, orez şi soia. Tre-en-en este o combinaţie de fito-lipide (omega-3 şi omega-6) şi fito-steroli (beta-sitosterol, gamma-oryzanol, stimasterol, campesterol, octacosanol).
   - Membrana celulară este constituită din aceste 3 uleiuri, care controlează la acest nivel intrările şi ieşirile celulare. O carenţă de Tre-en-en duce la o degradare a membranei celulare şi la o dereglare în metabolismul celular.
    Prin aportul de Tre-en-en, produsul este capabil să optimizeze desfăşurarea corectă a reacţiilor metabolice la nivel celular.
   Îmbogăţirea alimentaţiei cu principii nutritive indispensabile unei bune funcţionări la nivel celular.
    Reuneşte principalele vitamine şi minerale fundamentale pentru completarea necesarului zilnic a alimentaţiei obişnuite; vitamine liposolubile A, E, D3 şi hidrosolubile B1, B2, B6, B12, vitamina C, acid pantoteic, acid folic, oligoelemente: Fe ( Fier ), Zn ( zinc ) , Mn ( Mangan ), Cu ( Cupru ), Se ( Sleniu ) , Cr ( Croma ) , Iod.
  -Este dozat conform necesarului nutritiv standard, capabil să ducă la o integrare justă a nutrienţilor .
  -Aduce un aport de vitamine B “co-enzimale” angajate în toate reacţiile metabolice.

  Beneficiile Formulei IV;

    Concentratul de Cereale TRE-EN-EN exclusiv: 675 mg de grâu, orez și extracte de soia alcătuiesc baza pentru acest supliment alimentar complet.

    Mai mult decât o multivitamină, un supliment alimentar cu vitamine (incluzând 400 mgc de acid folic), minerale, lipide, steroli și enzime.

    Sprijinit de cercetări care arată cantitatea necesară de lipide și steroli, promovând o utilizare eficientă a nutrienților, dezvoltare cardiovasculară și o activitate endocrinologică crescută.

    Amestec enzimatic: Enzime exclusive obținute din plante asigură o digestie și absorbție ușoară a suplimentelor nutritive.

    Înlocuiește mineralele pierdute în timpul procesării alimentelor.

    Conține coloranți naturali și nu conține conservanți.

   

   

   

  formula-IV


  Nu există comentarii pentru acest produs.

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Consilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora Lidia

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top