Comenzi telefonice:0722 260 445

  Soft Balsam concentrat pentru Rufe

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: Recipient 1 l
  Soft balsam pentru rufe de la GNLD, este concentrat si economic, fiind suficienta doar o cantitate mica. Soft de la GNLD are un parfum placut de prospetimesi lasa rufele delicate si parfumate. saptamani de observatie
  Înapoi la: Ingrijirea caminului

  Soft Balsam concentrat pentru Rufe

  Soft balsam pentru rufe de la GNLD, este concentrat si economic, fiind suficienta doar o cantitate mica.

  Soft de la GNLD are un parfum placut de prospetimesi lasa rufele delicate si parfumate.

  In prezent unui balsam de rufe nu-i este cerut doar sa confere catifelare tesaturilor, ci trebuie ca, in acord cu detergentul, sa confere acestora usurinta in ceea ce priveste calcatul si totodata sa emane un placut miros de curatenie. Soft Balsam pentru rufe de la GNLD este un produs obtinut printr-o tehnologie sofosticata, conceput pentru a respecta mediul inconjurator. Utilizarea sa regulata, la clatitul rufelor, dupa spalarea automata sau manuala, duce la pastrarea aspectului rufelor (in speciala albiturilor), a prospetimii, consistentei si moliciunii tesaturilor. Are efect antistatic si parfumeaza discret rufele spalate.

  Soft este un balsam de rufe modern si multifunctional care ofera o catifelare placuta si un parfum proaspat rufelor voastre. Face tesaturile delicate si usor de calcat, eliminand tensiunea electrostatica. Poate fi utilizat ca antistatic pentru covoare.

  Mod de utilizare: in masina de spalat, adaugati 5 ml de Soft la 5 kg de rufe, la limpezirea finala. Pentru spalare manuala adaugati 5 ml de Soft la 10 l de apa la ultima limpezire.

  Antistatic pentru covoare: utilizand un spray GNLD, adaugati cateva picaturi de Soft la 500 ml apa. Stropiti cate putin, fara sa imbibati.

  Soft balsam pentru rufe de la GNLD - pentru un stil de viata sanatos!

  Nu există comentarii pentru acest produs.

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Consilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora Lidia

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top