Comenzi telefonice:0722 260 445

  Detergent organic delicat Golden LDC

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: Recipient 1 l
  LDC este cel mai delicat din gama detergenţilor Golden. Este un produs organic, superconcentrat, alcalin, neinflamabil, biodegradabil peste 96%, de calitate excepţională cu întrebuinţări multiple în spaţiul industrial, civil, casnic.
  Înapoi la: Ingrijirea caminului

  Detergent organic Golden LDC

  Detergent Delicat

  LDC este cel mai delicat din gama detergenţilor Golden. Este un produs organic, superconcentrat, alcalin, neinflamabil, biodegradabil peste 96%, de calitate excepţională cu întrebuinţări multiple în spaţiul industrial, civil, casnic. Are la bază acizi graşi din nucă de cocos. Este deosebit de eficace în solubilizarea şi transformarea grăsimilor în spumă uşor de îndepărtat. Acţionează în trei etape: pătrunde, separă şi emulsionează; dedurizează apa, are acelaşi efect chiar dacă se spală cu apă rece, caldă,sărată sau dură fapt care îl recomandă pentru diferite procese tehnologice. Are capacitatea de a desprinde murdăria de suport.
  Datorită naturii sale organice şi capacităţii de a curăţa cu uşurinţă grăsimile, este ideal pentru curăţarea spaţiilor de producţie alimentară. Diluţia obişnuită pentru întrebuinţare este de 1: 5. Cu toate acestea se poate utiliza şi în diluţii mult mai mari, fiind foarte economic şi spumant. Datorită derivatelor din ulei de nucă de cocos, este foarte delicat pentru piele;
  Conţine ingrediente care permit apei să pătrundă mai uşor şi să desprindă murdăria sau depunerile de pe suprafeţe, conducte etc.

  UTILIZĂRI:

  - spălarea pardoselilor, faianţe şi altor suprafeţe, a chiuvetelor ;

  - utilaje de producţie alimentară, spaţii comerciale în pieţe, etc.

  - spălarea în interior a conductelor, ţevilor în industrie, datorită capacităţii de a desprinde depunerile şi mizeria de suport;

  - spălarea industrială a lânii;

  - săpun lichid pentru mâini sau corp;

  - spălarea de mână a veselei şi a obiectelor din porţelan, cristal, ţesături delicate (lână), lenjerie (excepţie mătase),etc;

  INDICAŢII: folosit constant previne depunerile pe chiuvetă şi conducte. Poate fi folosit în orice proces tehnologic ce necesită dedurizarea apei, desfacerea fibrelor, desprinderea materialelor păstoase sau a depunerilor pe conducte sau ţevi.
  Nu este periculos nici în caz de ingerare accidentală. Nu necesită clătire.
  Se diluează numai cantitatea de produs ce urmează a fi folosită, iar cantitatea diluată rămasă nefolosită nu se toarnă înapoi în bidon.
  Disponibil la recipienţi de 1 l, 5 l, 10 l şi 25 l.

  Avizat de Ministerul Sănătăţii. Producător certificat ISO 9001. Biodegradabil peste 96%.
  Formulat în exclusivitate pentru Distribuitorii  NEO LIFE DIAMITE.

  A NU SE VINDE ÎN MAGAZINE.

  Detalii pret si comenzi la nr.   0722 260 445 sau floryarts@yahoo.com


   

   

   

  Nu există comentarii pentru acest produs.

   Comenzi 402x38 Bw

   Ntrebari 402x38 Bw

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holbanConsilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora LidiaCertificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top