Comenzi telefonice:0722 260 445

  Detergent concentrat, organic Golden Super 100 produs specific spalarilor dificile

  Nu Reviews
  TVA INCLUS
  produse în stoc Continut: Recipient 10 l
  SUPER 100 este un detergent superconcentrat, organic, neinflamabil, formulat în mod specific pentru curăţenia dificilă, în special acolo unde este vorba de îndepărtarea grăsimilor sau a uleiurilor.
  Înapoi la: Ingrijirea caminului

  Detergent concentrat, organic GOLDEN SUPER 100 recipient 10 Litri

  Produs special pentru curăţenia dificilă!

  SUPER 100 este un detergent superconcentrat, organic, neinflamabil, formulat în mod specific pentru curăţenia dificilă, în special acolo unde este vorba de îndepărtarea grăsimilor sau a uleiurilor. Conţine aceiaşi ingredienti organici excepţionali ca şi Super 10, care după curăţire depun un strat protector, uşurând curăţirile ulterioare. Utilizat în mod constant devine foarte economic deoarece diluţiile vor fi din ce în ce mai mari. Poate fi diluat cu apă în orice proporţie (începând cu 1:10) pentru a obţine cele mai economice soluţii pentru cele mai diferite tipuri de curăţenie şi printre altele prestaţiile sale nu sunt influenţate de duritatea apei. Este destinat curăţirii industriale si are Ph 10. Înlocuieşte cu succes tricloretilena.

  SUPER 100 funcţionează bine în maşini pentru spălat linoleum ,pavimente, pardoseli, în maşini cu aburi, cât şi în cele ce folosesc stropitor de înaltă presiune fiind totodată excelent în îndepărtarea grăsimilor şi a uleiurilor care în mod obişnuit, se găsesc pe motoarele automobilelor, garaje, spatii de extragere a petrolului, maşinile industriale, utilajele agricole, ferme, etc. Are totodată multiple aplicaţii în curăţeniile navale, feroviare, platforme petrochimice şi se dovedeşte deosebit de util în rafinării si în terminalele pentru depozitarea petrolului. Încalzit la 100 grade celsius poate fi folosit in baie cu ultrasunete pentru curăţiri micrometrice.

  Utilizare: manuală şi industrială.

  Pentru spălare manuală întinde pe suprafaţa murdară, se lasă să acţioneze timp de 3-5 minute, se freacă cu o perie, burete sau mop, în funcţie de tipul suprafeţei, apoi se îndepărtează cu o cârpă umedă sau cu jet de apă. Nu atacă pielea, dar datorită Ph-ului alcalin deshidratează uşor. Se pot folosi mănuşi sau se clăteşte mâna cu apă.

  În cazul spălării mecanice se urmează instrucţiunile maşinii. Se poate folosi cu apă rece sau caldă.

  Se diluează numai cantitatea de produs ce urmează a fi folosită, iar cantitatea diluată rămasă nefolosită nu se toarnă înapoi în bidon.

  Disponibil la bidoane de 10 l,  25 l,  butoi 100 l.

  Produs avizat de Ministerul Sănătăţii. Producător certificat ISO 9001. Biodegradabil.

  Formulat în exclusivitate pentru Distribuitorii GOLDEN NEO LIFE DIAMITE.

  A NU SE VINDE ÎN MAGAZINE.

   

  Detalii pret si comenzi la nr. 0722 260 445 sau  floryarts@yahoo.com

   

   

   


  Nu există comentarii pentru acest produs.

   Comenzi 402x38 Bw

   Ntrebari 402x38 Bw

  Contact

  AUTOLYD COM SRL, Buzau RO4103432, J10/749/1993

  Lidia%20holbanConsilier: tehnician nutritionist

  Holban Aurora LidiaCertificat

  Acreditari 

  Legaturi

  Urmati-ne. NU pierdeti nici o noutate sau promotie.

                             Viziteaza magazinul Lanutritie.ro pe ShopMania

  Top